Potravina pro zvláštní lékařské účely

Loprofin Drink LQ 200 ml

Značka: LOPROFIN

Loprofin Drink LQ je nápoj s nízkým obsahem bílkovin a fenylalaninu na bázi extraktů z kravského mléka, určený jako náhrada mléka pro řízenou dietní výživu při poruchách metabolismu aminokyselin.

55

Cena za 100 ml: 27,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Loprofin Drink LQ 200 ml

50140274

Úvod

Loprofin Drink LQ je nápoj s nízkým obsahem bílkovin a fenylalaninu na bázi extraktů z kravského mléka, který je určený jako náhrada mléka pro řízenou dietní výživu při poruchách metabolismu aminokyselin (např. PKU, MSUD) a dalších podmínkách vyžadujících dietu s nízkým obsahem bílkovin

Hlavní vlastnosti:

  • nápoj určený jako náhrada mléka
  • při poruchách metabolismu aminokyselin
  • při dietě s nízkým obsahem bílkovin

Dávkování

Doporučený příjem tohoto produktu závisí na věku, tělesné hmotnosti a zdravotnímu stavu pacienta. Tento produkt je vhodný jako součást pestré nízkobílkovinné diety k dosažení nutričních požadavků pacienta.


Složení

Voda, smetana (z kravského mléka), syrovátkový prášek (z kravského mléka), laktóza (z kravského mléka), emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin).


Upozornění

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pouze pro enterální použití. Není určeno pro parenterální podávání. Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Nevhodné jako jediný zdroj výživy. Nevhodné pro kojence jako hlavní zdroj výživy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.