Doplněk stravy

MOVit Energy Močové cesty D-Manóza + Brusinky PLUS 30 sáčků

MOVit Energy Močové cesty D-Manóza + Brusinky PLUS obsahuje extrakt z kanadských brusinek, manózu, extrakty z šípků a artyčoku pro zdravé močové cesty a vitamin D3 pro podporu imunity.

NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet Při nákupu doplňků stravy značky MOVit Energy v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 21. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
425

Cena za 1 kus: 14,17 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: MOVit Energy Močové cesty D-Manóza + Brusinky PLUS 30 sáčků

50140528

Úvod

Doplněk stravy MOVit Energy Močové cesty D-Manóza + Brusinky PLUS obsahuje extrakt z kanadských brusinek CystiCran®, D-manózu, extrakt z šípků, extrakt z listu artyčoku, prebiotikum inulin a vitamin D3, který podporuje naši imunitu. Kanadské brusinky jsou zdrojem řady látek důležitých pro organismus, zejména proanthokyanidinů (PAC), bioflavonoidů a organických kyselin. Přípravek je vhodný jak pro intenzivní, tak dlouhodobý režim. Dávkování v intenzivním režimu pro první 3 dny splňuje podmínku minimálního příjmu 36 mg PAC (aktivní látky proanthokyanidiny obsažené v brusinkách).

Hlavní složky:

  • D-manóza je jednoduchý cukr, který je tělu vlastní, po vstřebání do organismu se v nezměněné formě vylučuje ledvinami do moči
  • extrakt z šípků (Rosa canina) přispívá k normální funkci močového měchýře a ledvin, působí jako antioxidant, podporuje přirozenou obranyschopnost a zdravé trávení
  • extrakt artyčoku příznivě ovlivňuje funkci močových cest a ledvin, napomáhá normálnímu trávení a funkci jater a střev

Dávkování

Sáček promíchejte v neperlivé vodě a vypijte.

Dávkovací schéma intenzivní režim: 1. den užívejte 4 sáčky denně rovnoměrně během dne, 2.-3. den užívejte 3 sáčky denně, poté 1 sáček denně po dobu min. 2 dnů, pak lze přejít na dlouhodobé užívání.

Dlouhodobé užívání: Užívejte 1 sáček denně.

Dávkovací schéma sex: Užívejte 1 sáček hodinu před a 1 sáček hodinu po pohlavním styku.


Složení

D-manóza 2 000 mg, inulin 2 000 mg, šípek extrakt 4:1 50 mg, artyčok list extrakt 5:1 50 mg, extrakt z kanadských brusinek CystiCran® 30 mg, vitamin D3 5 µg (100 % referenční hodnoty příjmu) v jednom sáčku.


Upozornění

Není určeno pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.