Kosmetika

NAIF Čisticí a mycí gel pro děti a miminka náhradní náplň 500 ml

Značka: NAIF
Produktová řada: Baby & Kids

Čisticí a mycí gel pro děti a miminka od značky NAIF jemně myje, šetrně odstraňuje nečistoty a zanechává vláčnou a dokonale hydratovanou pokožku. Náhradní náplň.

NAVÍC NAIF Vlhčené ubrousky pro děti a miminka 15 ks Při nákupu vybraných produktů značky NAIF získáte NAVÍC NAIF Vlhčené ubrousky pro děti a miminka 15 ks za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na sortiment vlhčených ubrousků. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
499
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NAIF Čisticí a mycí gel pro děti a miminka náhradní náplň 500 ml

50140857

Úvod

Čisticí a mycí gel pro děti a miminka od značky NAIF jemně myje, šetrně odstraňuje nečistoty a zanechává vláčnou a hedvábně hebkou pokožku. Přípravek podporuje přirozenou bariéru pleti a zabraňuje jejímu vysušování. Gel obsahuje výživný pšeničný protein, extrakt ze semen bavlníku a sušená kokosová vlákna, která vytváří lehkou voňavou pěnu. Rostlinný glycerin intenzivně zvláčňuje a hydratuje citlivou pokožku miminek. Díky svému přírodnímu složení je velmi šetrný k citlivé pleti již od narození a také je ohleduplný k životnímu prostředí. Náhradní náplň do praktické lahve s dávkovačem. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrně myje a zvláčňuje pokožku
  • intenzivně hydratuje
  • neštípe v očích
  • pro děti od narození 
  • přírodní složení

Použití

Krouživými pohyby naneste malé množství na pokožku, po umytí opláchněte. Po koupeli naneste tělové mléko nebo výživný olej.


O značce

Když se Jochem Hes a Sjoerd Trompetter z Nizozemí stali otci, při nákupech běžně dostupné dětské kosmetiky začali řešit její složení. V roce 2013 tak vznikl NAÏF. Značka pleťové kosmetiky pro miminka a posléze i maminky, která obsahuje převážně přírodní ingredience.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.