Kosmetika

NAIF Krém na opruzeniny pro děti a miminka bez parfemace 75 ml

Značka: NAIF
Produktová řada: Baby & Kids

Krém na opruzeniny pro děti a miminka bez parfemace od značky NAIF dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku v oblasti plenek. Redukuje podráždění.

349
Doprava zdarma

O produktu: NAIF Krém na opruzeniny pro děti a miminka bez parfemace 75 ml

50140859

Úvod

Krém na opruzeniny pro děti a miminka bez parfemace od značky NAIF dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku v oblasti plenek. Pomocí oxidu zinečnatého zklidňuje, zmírňuje podráždění, redukuje opruzeniny a zanechává jemnou a vláčnou pokožku bez pnutí. Intenzivně zklidňuje a podporuje přirozenou ochrannou bariéru pleti. Krém s hutnou texturou poskytuje pleti perfektní výživu. Obsahuje vitamin E, heřmánek a přírodní oleje: ze sladkých mandlí, avokádový, slunečnicový, makadamiový a olej ze semen bavlníku. Tyto přírodní látky dlouhodobě zvlhčují a zanechávají hedvábně hebkou pokožku. Veganské složení. Dermatologicky testováno.

Hlavní vlastnosti:

  • zmírňuje podráždění
  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • podporuje přirozenou ochrannou bariéru pleti

Použití

Naneste malé množství na suchou a čistou pokožku při výměně plenek. Rozetřete a nechte zaschnout. Aplikujte dle potřeby.


O značce

Když se Jochem Hes a Sjoerd Trompetter z Nizozemí stali otci, při nákupech běžně dostupné dětské kosmetiky začali řešit její složení. V roce 2013 tak vznikl NAÏF. Značka pleťové kosmetiky pro miminka a posléze i maminky, která obsahuje převážně přírodní ingredience.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.