Kosmetika

NAIF Pečující krém pro děti a miminka bez parfemace 75 ml

Značka: NAIF
Produktová řada: Baby & Kids

Pečující krém pro děti a miminka bez parfemace od značky NAIF Bohatý přírodní krém pro děti s extrémně citlivou pokožkou. Okamžitě zklidní a zvláční suchou a podrážděnou pleť.

399
Doprava zdarma

O produktu: NAIF Pečující krém pro děti a miminka bez parfemace 75 ml

50140860

Úvod

Pečující krém pro děti a miminka bez parfemace od značky NAIF Bohatý přírodní krém pro děti s extrémně citlivou pokožkou. Okamžitě zklidní a zvláční suchou a podrážděnou pleť. Podporuje její přirozenou bariéru a chrání před vnějšími vlivy prostředí. Kombinace výživného avokádového oleje a oleje ze sladkých mandlí dokonale pečuje o podrážděnou pokožku a zanechává ji hedvábně hebkou na dotek. Redukuje pocity pnutí a zklidňuje atopickou pleť.  Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Veganské složení. Dermatologicky testováno.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • chrání pleť před vnějšími vlivy
  • redukuje podráždění
  • dlouhodobě zklidňuje
  • vhodný i na suchou až atopickou pokožku

Použití

Naneste malé množství na pokožku a rozetřete. Aplikujte dle potřeby.


O značce

Když se Jochem Hes a Sjoerd Trompetter z Nizozemí stali otci, při nákupech běžně dostupné dětské kosmetiky začali řešit její složení. V roce 2013 tak vznikl NAÏF. Značka pleťové kosmetiky pro miminka a posléze i maminky, která obsahuje převážně přírodní ingredience.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.