Potraviny a nápoje

Kitl Syrob Jahoda + Bezový květ dárková kazeta 2x500 ml + sklenička

Značka: KITL

Kitl Syrob Jahoda + Bezový květ dárková kazeta obsahuje originální skleničku a 2 lahodné sirupy vhodné pro přípravu domácích limonád, koktejlů i dochucení dezertů.

369

Cena za 1 litr: 369,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Kitl Syrob Jahoda + Bezový květ dárková kazeta 2x500 ml + sklenička

50140141

Úvod

Zdravé a poctivé sirupy z Jizerských hor. Dárkové balení Kitl Syrob obsahuje Kitl Syrob Jahodový s vysokým podílem ovocné složky a Kitl Syrob Bezový květ spolu s originální Kitl skleničkou 200 ml. Tento dárek plný zdraví určitě potěší Vaše blízké.

Kitl Syrob Bezový květ

Poctivý hustý sirup z čerstvých ručně sbíraných květů bezu černého. Je vyroben podle tradičního domácího receptu. Květy k přípravě sirupu jsou v Bio kvalitě a jsou macerovány za studena tak, aby si uchovali maximum aromatických látek. Je výborný pro přípravu osvěžující domácí limonády. Zalitý horkou vodou a ozdobený kouskem jablíčka a hřebíčkem, jej můžete vychutnat jako skvělý horký nápoj. 

Kitl Syrob Jahodový

Výborný, hustý a voňavý sirup z jahodové šťávy a jahodové dužniny. Vyrábí se za studena pro zachování zdraví prospěšných látek. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Oblíbený dětmi a úžasný pro přípravu domácích osvěžujících limonád, koktejlů či na dochucení dezertů.


Složení

Kitl Syrob Bezový květ: Cukr, vodný macerát květu bezu černého (Sambucus nigra L., 10%), extrakt z bezového květu, vitamín C, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný.

Kitl Syrob Jahodový: Cukr, jahodové pyré (Fragaria vesca L., 12 %), jahodový koncentrát (Fragaria vesca L., 8 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, koncentrát z mrkve a černého rybízu, konzervant: sorban draselný, vitamin C, přírodní aroma.


Použití

Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.


Upozornění

Ovocné a bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.