Doplněk stravy

Ekomedica Energie a koncentrace 1000 ml

Značka: EKOMEDICA

Ekomedica Energie a koncentrace obsahuje komplex vitaminů B z rostlinného původu, ovocné extrakty, dužninu baobabu a extrakt z jinanu, který podporuje kognitivní funkce, paměť a duševní výkonnost.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

399
Ušetříte 10%

Původní cena:  445 Kč  ·  sleva 46 Kč

Cena za 1 litr: 399,00 Kč

Nejnižší cena před slevou: 445 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Ekomedica Energie a koncentrace 1000 ml

50140364

Úvod

Ekomedica Energie a koncentrace obsahuje vitaminy skupiny B získané z rostlinných zdrojů, zejména z plodu merlíku čilského (quinoa), vitamin C ze šípků, v kombinaci s ovocnými extrakty, pomerančovou šťávou, dužninou baoba a extraktem z Ginkgo biloba. Ginkgo biloba je nejstarší zachovaný dosud žijící druh stromu na světě (200 miliónů let). Jeho listy se užívají tisíce let v tradiční čínské medicíně jako silný antioxidant s pozitivními účinky na paměť a koncentraci. Baobaby jsou opadavé stromy s nápadně tlustými kmeny vyskytující se především na Madagaskaru a v Africe. Plody baobabu se řadí mezi superpotraviny. Jsou bohaté vitaminy (hlavně A, B, C), minerály (fosfor, železo, draslík, hořčík, vápník), vlákninu a aminokyseliny. Vitaminy skupiny B pomáhají snižovat míru únavy a vyčerpání a příznivě ovlivňují energetický metabolismus. Zdravou imunitu podporují vitaminy C a B6. Tekutý doplněk stravy Ekomedica Energie a koncentrace je získáván z ovoce a dalších rostlinných zdrojů nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje chemické konzervanty a je proto určen co nejširšímu spektru konzumentů.

Hlavní složky: 

  • vitaminy B1, B2, B6, B12, niacin, biotin a kyselina pantothenová přispívají k normální činnosti nervové soustavy, podporují energetický metabolismus
  • vitaminy B2, B6, B12, niacin, kyselina listová a kyselina pantothenová pomáhají snižovat únavu a vyčerpání
  • vitaminy B6, B12 a kyselina listová příznivě ovlivňují funkci imunitního systému
  • vitamin C napomáhá normální funkci imunitního systému, přispívá ke správné funkci nervového systému a k normální psychické činnosti, pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání, přispívá k normální tvorbě kolagenupro normální funkci kostí, chrupavek, pokožky, dásní a zubů, chrání buňky před oxidativním stresem, příznivě ovlivňuje energetický metabolismus a zvyšuje vstřebávání železa v těle
  • Ginkgo biloba pomáhá udržovat duševní i fyzické zdraví, paměť, kognitivní funkce, působí jako antioxidant, podporuje duševní rovnováhu, zlepšuje mikrocirkulaci krevního systému a periferní oběhový systém (oči, sluch)

Dávkování

Užívejte 50 ml denně.


Složení

Vitamin B1 0,165 mg (15 % RHP), biotin 7,5 µg (15 % RHP), vitamin B2 0,21 mg (15 % RHP), vitamin C 12 mg (15 % RHP), niacin (vitamin B3) 2,4 mg (15 % RHP), baobab plod 460 mg, vitamin B6 0,21 mg (15 % RHP), jinan dvoulaločný extrakt 50 mg - z toho flavonové glykosidy 24 % 12 mg a terpenolaktony 6 % 3 mg, kyselina pantothenová 0,9 mg (15 % RHP), kyselina listová 30 µg (15 % RHP), černý rybíz extrakt 36 mg - z toho anthokyany 10 % 3,6 mg, vitamin B12 2,875 µg (115 % RHP) v denní dávce 50 ml.  RHP = referenční hodnota příjmu.

Pomerančová šťáva, sušená dužnina plodu baobabu (Adansonia digitata), komplex vitaminů skupiny B z plodu quinoa (Chenopodium quinoa: thiamin, riboflavin, niacin, vitamín B6, kyselina listová, vitamín B12, biotin, kyselina pantothenová) 0,4 %, extrakt z plodu mochyně peruánské (Physalis peruviana) 0,14 %, palmový cukr (Palmyra Jaggery) s obsahem přírodního vitaminu B12, extrakt z listu jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba) standardizovaný na obsah glykosidů, flavonů a terpenolaktonů, extrakt z plodu černého rybízu standardizovaný na obsah anthokyanů, extrakt ze šípku standardizovaný na vitamin C.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy by konzumaci výrobku měly konzultovat s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívejte při nesnášenlivosti některé složky výrobku. Bez chemických konzervantů. Před použitím protřepejte. Usazenina na dně láhve, ani případné pevné části ve výrobku nejsou na závadu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.