Doplněk stravy

Ekomedica Energie a koncentrace 1000 ml

Značka: EKOMEDICA

Ekomedica Energie a koncentrace obsahuje komplex vitaminů B z rostlinného původu, ovocné extrakty, dužninu baobabu a extrakt z jinanu, který podporuje kognitivní funkce, paměť a duševní výkonnost.

NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí Při nákupu produktů značky Ekomedica v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

455

Cena za 1 litr: 455,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Ekomedica Energie a koncentrace 1000 ml

50140364

Úvod

Ekomedica Energie a koncentrace obsahuje vitaminy skupiny B získané z rostlinných zdrojů, zejména z plodu merlíku čilského (quinoa), vitamin C ze šípků, v kombinaci s ovocnými extrakty, pomerančovou šťávou, dužninou baoba a extraktem z Ginkgo biloba. Ginkgo biloba je nejstarší zachovaný dosud žijící druh stromu na světě (200 miliónů let). Jeho listy se užívají tisíce let v tradiční čínské medicíně jako silný antioxidant s pozitivními účinky na paměť a koncentraci. Baobaby jsou opadavé stromy s nápadně tlustými kmeny vyskytující se především na Madagaskaru a v Africe. Plody baobabu se řadí mezi superpotraviny. Jsou bohaté vitaminy (hlavně A, B, C), minerály (fosfor, železo, draslík, hořčík, vápník), vlákninu a aminokyseliny. Vitaminy skupiny B pomáhají snižovat míru únavy a vyčerpání a příznivě ovlivňují energetický metabolismus. Zdravou imunitu podporují vitaminy C a B6. Tekutý doplněk stravy Ekomedica Energie a koncentrace je získáván z ovoce a dalších rostlinných zdrojů nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje chemické konzervanty a je proto určen co nejširšímu spektru konzumentů.

Hlavní složky: 

  • vitaminy B1, B2, B6, B12, niacin, biotin a kyselina pantothenová přispívají k normální činnosti nervové soustavy, podporují energetický metabolismus
  • vitaminy B2, B6, B12, niacin, kyselina listová a kyselina pantothenová pomáhají snižovat únavu a vyčerpání
  • vitaminy B6, B12 a kyselina listová příznivě ovlivňují funkci imunitního systému
  • vitamin C napomáhá normální funkci imunitního systému, přispívá ke správné funkci nervového systému a k normální psychické činnosti, pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání, přispívá k normální tvorbě kolagenupro normální funkci kostí, chrupavek, pokožky, dásní a zubů, chrání buňky před oxidativním stresem, příznivě ovlivňuje energetický metabolismus a zvyšuje vstřebávání železa v těle
  • Ginkgo biloba pomáhá udržovat duševní i fyzické zdraví, paměť, kognitivní funkce, působí jako antioxidant, podporuje duševní rovnováhu, zlepšuje mikrocirkulaci krevního systému a periferní oběhový systém (oči, sluch)

Dávkování

Užívejte 50 ml denně.


Složení

Vitamin B1 0,165 mg (15 % RHP), biotin 7,5 µg (15 % RHP), vitamin B2 0,21 mg (15 % RHP), vitamin C 12 mg (15 % RHP), niacin (vitamin B3) 2,4 mg (15 % RHP), baobab plod 460 mg, vitamin B6 0,21 mg (15 % RHP), jinan dvoulaločný extrakt 50 mg - z toho flavonové glykosidy 24 % 12 mg a terpenolaktony 6 % 3 mg, kyselina pantothenová 0,9 mg (15 % RHP), kyselina listová 30 µg (15 % RHP), černý rybíz extrakt 36 mg - z toho anthokyany 10 % 3,6 mg, vitamin B12 2,875 µg (115 % RHP) v denní dávce 50 ml.  RHP = referenční hodnota příjmu.

Pomerančová šťáva, sušená dužnina plodu baobabu (Adansonia digitata), komplex vitaminů skupiny B z plodu quinoa (Chenopodium quinoa: thiamin, riboflavin, niacin, vitamín B6, kyselina listová, vitamín B12, biotin, kyselina pantothenová) 0,4 %, extrakt z plodu mochyně peruánské (Physalis peruviana) 0,14 %, palmový cukr (Palmyra Jaggery) s obsahem přírodního vitaminu B12, extrakt z listu jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba) standardizovaný na obsah glykosidů, flavonů a terpenolaktonů, extrakt z plodu černého rybízu standardizovaný na obsah anthokyanů, extrakt ze šípku standardizovaný na vitamin C.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy by konzumaci výrobku měly konzultovat s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívejte při nesnášenlivosti některé složky výrobku. Bez chemických konzervantů. Před použitím protřepejte. Usazenina na dně láhve, ani případné pevné části ve výrobku nejsou na závadu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.