Kosmetika

laSaponaria Pleťové sérum Niacinamid + Zinek 30 ml

Pleťové sérum Niacinamid + Zinek od značky laSaponaria intenzivně regeneruje, redukuje výskyt pupínků a jemných vrásek. Navrací pleti svěží a mladistvý vzhled.

219
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: laSaponaria Pleťové sérum Niacinamid + Zinek 30 ml

50136938

Úvod

Pleťové sérum Niacinamid + Zinek od značky laSaponaria obsahuje aktivní látky, které pomáhají s aknózní i zralou pletí. Zinek reguluje tvorbu kožního mazu a navrací pleti zdravý vzhled. Niacinamid viditelně zmenšuje póry, hydratuje a obnovuje svrchní vrstvu pleti. Přípravek podporuje tvorbu kolagenu, bojuje proti předčasnému stárnutí a redukuje jemné vrásky. Eliminuje výskyt pupínků a nedokonalostí pleti. Díky svému šetrnému složení jej můžete použít i na citlivou pokožku. Po použití bude vaše pleť vyhlazená, hydratovaná a hedvábně hebká na dotek. Přírodní složení.

Hlavní vlastnosti:

  • reguluje mazotok
  • intenzivně regeneruje
  • navrací pleti svěží a mladistvý vzhled

Použití

Naneste na vyčištěnou pokožku každé ráno i večer. 3-5 kapek zapracujte krouživými pohyby do pleti.


O značce

LaSaponaria je 100% přírodní BIO certifikovaná italská kosmetika, která si zaručeně získá srdce všech, kteří chtějí hýčkat své tělo, a přitom cítí, že svět kolem nás máme ve svých rukách. Všechny její produkty pocházejí z lokálních ekologických a fair trade surovin. Složení přípravků je velmi jednoduché a ohleduplné k pokožce i k přírodě. Kosmetika laSaponaria voní po přírodních silicích a perfektně kombinuje udržitelné postupy ve výrobě s vysokou uživatelskou spokojeností. Poctivá ruční práce a nadšení pro enviromentání prostor to je laSaponaria.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.