Kosmetika

KORFF Protocollo Collagen dárková sada

Značka: KORFF

V dárkové sadě Protocollo Collagen od značky KORFF najdete krém proti vráskám, rozjasňující ampulky a oční péči. Tato sada se kompletně postará o zralou pokožku.

NAVÍC KORFF Kompaktní bronzující pudr 01 9 g Při nákupu produktů značky Korff v minimální hodnotě 999 Kč vč. DPH získáte NAVÍC KORFF Kompaktní bronzující pudr 01 9 g za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 750
Ušetříte 20%

Původní cena:  2 190 Kč  ·  sleva 440 Kč

Nejnižší cena před slevou: 2190 Kč

Doprava zdarma

O produktu: KORFF Protocollo Collagen dárková sada

50140505

Úvod

V dárkové sadě Protocollo Collagen od značky KORFF najdete krém proti vráskám, rozjasňující ampulky a oční péči. Collagen krém viditelně omlazuje, vyhlazuje pleť a zlepšuje její pružnost. Jeho aktivní složení s Age Filler Complexem obsahuje hydrolyzovaný mořský kolagen a vitamin B3. Tyto látky viditelně redukují vrásky a navrací pleti svěží vzhled. Ampule proti stárnutí s kyselinou hyaluronovou rozjasňují tvář a poskytují pokožce extra hydrataci. Obsahují vitamin C, který dodává pleti mladistvou energii a jas. Oční péče vypíná jemnou pokožku kolem očí, zlepšuje její barvu a zpevňuje. Má lehkou a snadno vstřebatelnou texturu bez mastného filmu.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje vrásky
  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • zvyšuje pevnost a pružnost pleti
  • viditelně rozjasňuje
  • navrací pleti mladistvý vzhled

Sada obsahuje:

  • Collagen krém 50 ml
  • ampule 7 ks
  • krém na oční okolí a rty 15 ml

Použití

Collagen krém: Aplikujte ráno a/nebo večer nanášejte rovnoměrnou vrstvu krému na pleť kruhovými pohyby, dokud se úplně nevstřebá.

Ampule: Odlomte horní část lahvičky. Aplikujte ráno a/nebo večer na tvář, krk a dekolt. Pouze pro vnější použití – v případě, že se dostane produkt do očí, opláchněte je vodou.

Oční okolí a rty: Aplikujte ráno a/nebo večer na dokonale vyčištěnou a suchou konturu očí. Jemně masírujte produkt kovovým aplikátorem, dokud se úplně neabsorbuje. Pouze pro vnější použití – v případě, že se dostane produkt do očí, opláchněte je vodou. 


O značce

TECHNOLOGIE – CITLIVOST – INOVACE. Značka KORFF dosáhla úspěchu u klientů především díky své vysoké kvalitě a farmaceutickým technologiím, respektujícím zdraví pokožky. Při výrobě produktů, které tak rádi používáte, je kladen důraz nejen na kvalitu, ale také na přísně střežené technologické procesy, které zaručují jedinečné účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.