Doplněk stravy

GymBeam Hydrolyzovaný kolagen RunCollg orange 500 g

Značka: GYMBEAM

GymBeam Hydrolyzovaný kolagen RunCollg obsahuje až 92 % bílkovin v jedné dávce. Doplněno vitaminem C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek.

365

Cena za 100 g: 73,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: GymBeam Hydrolyzovaný kolagen RunCollg orange 500 g

50126006

Úvod

Hydrolyzovaný kolagen doplněný o vitamín C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek. GymBeam Hydrolyzovaný kolagen RunCollg orange obsahuje bohatý komplex aminokyselin, a proto má až 92 % bílkovin v jedné dávce. Kolagen působí v těle jako stavební materiál, který tvoří 30 % všech bílkovin. Najdeme ho v kostech, šlachách, vazivu, pokožce, ve svalech i vlasech. Hydrolyzovaný kolagen jsou kolagenní vlákna naštěpená na menší částice s lepší vstřebatelností do organismu a tím i vyšší účinností. Přirozená produkce kolagenu v těle s věkem klesá, a to již od 20. roku života. Negativní vliv na jeho hladinu má také nadměrné slazení, UV záření, kouření. Doplňujte kolagen pravidelně a pomozte tělu udržet jeho optimální úroveň.

Hlavní vlastnosti

  • kvalitní hydrolyzovaný hovězí kolagen
  • obsahuje až 92 % bílkovin v jedné dávce
  • s vitamínem C, který přispívá ke správné tvorbě kolagenu

Dávkování

Do šejkru nalijte 250-350 ml vody (čím méně tekutiny použijete, tím hustší bude nápoj). a přidejte 1 odměrku (20 g) prášku. Protřepejte a můžete konzumovat. Užívejte 1x denně.


Složení

Hydrolyzované hovězí kolagenové peptidy, kyselina L-askorbová (vitamín C), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, přírodní aroma, barvivo: betakaroteny, sladidlo: sukralóza.


Upozornění

Obsahuje sladidlo. Potravina pro zvláštní výživu na splnění nároků na výživu při zvýšené svalové námaze. Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.