Doplněk stravy

GymBeam Hydrolyzovaný kolagen RunCollg strawberry kiwi 500 g

Značka: GYMBEAM

GymBeam Hydrolyzovaný kolagen RunCollg obsahuje až 92 % bílkovin v jedné dávce. Doplněno vitaminem C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek.

355

Cena za 100 g: 71,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam Hydrolyzovaný kolagen RunCollg strawberry kiwi 500 g

50126007

Úvod

Hydrolyzovaný kolagen doplněný o vitamín C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek. GymBeam Hydrolyzovaný kolagen RunCollg strawberry kiwi obsahuje bohatý komplex aminokyselin, a proto má až 92 % bílkovin v jedné dávce. Kolagen působí v těle jako stavební materiál, který tvoří 30 % všech bílkovin. Najdeme ho v kostech, šlachách, vazivu, pokožce, ve svalech i vlasech. Hydrolyzovaný kolagen jsou kolagenní vlákna naštěpená na menší částice s lepší vstřebatelností do organismu a tím i vyšší účinností. Přirozená produkce kolagenu v těle s věkem klesá, a to již od 20. roku života. Negativní vliv na jeho hladinu má také nadměrné slazení, UV záření, kouření. Doplňujte kolagen pravidelně a pomozte tělu udržet jeho optimální úroveň.

Hlavní vlastnosti

  • kvalitní hydrolyzovaný hovězí kolagen
  • obsahuje až 92 % bílkovin v jedné dávce
  • s vitamínem C, který přispívá ke správné tvorbě kolagenu

Dávkování

Do šejkru nalijte 250-350 ml vody (čím méně tekutiny použijete, tím hustší bude nápoj). a přidejte 1 odměrku (20 g) prášku. Protřepejte a můžete konzumovat. Užívejte 1x denně.


Složení

Hydrolyzované hovězí kolagenové peptidy, kyselina L-askorbová (vitamín C), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), přírodní aroma, barvivo (červená řepa), sladidlo (sukralóza).


Upozornění

Obsahuje sladidlo. Potravina pro zvláštní výživu na splnění nároků na výživu při zvýšené svalové námaze. Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.