Doplněk stravy

GymBeam Protein Just Whey salted caramel 1000 g

Značka: GYMBEAM
5.0

GymBeam Protein Just Whey salted caramel obsahuje 75 % bílkovin ze syrovátkového koncentrátu, izolátu a hydrolyzátu. Obohacen o trávicí enzymy.

555

Cena za 100 g: 55,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam Protein Just Whey salted caramel 1000 g

50139736

Úvod

Vícesložkový syrovátkový protein se širokým spektrem bílkovin. GymBeam Protein Just Whey salted caramel obsahuje 75 % bílkovin ze syrovátkového koncentrátu, izolátu a hydrolyzátu. Syrovátka k výrobě proteinu GymBeam se získává z kvalitního mléka volně pasoucích se krav (grass fed cows). Díky různým způsobům zpracování syrovátky zahrnuje přípravek od velmi rychle vstřebatelných bílkovin až po ty nejpomalejší, součástí spektra jsou i BCAA – leucin, isoleucin a valin – aminokyseliny s rozvětveným řetězcem. Bílkoviny – proteiny – podporují růst svalové hmoty a její regeneraci i po náročném tréninku.

Vitaminy a minerály

Ve složení najdete také vitaminy a minerální látky, například vitamín B6, který podporuje regulaci hormonální aktivity a zároveň přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Tento vitamín navíc pomáhá udržet správnou činnost imunitního systému. Přidaný hořčík je zase důležitý pro normální funkci svalů a také přispívá k normální syntéze bílkovin.

Komplex trávicích enzymů

GymBeam Protein Just Whey je obohacen o ananasový enzym bromelain a DigeZyme®. DigeZyme® je sestava 5 trávicích enzymů (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), které podporují trávení mléka a laktózy, bílkovin, tuků, škrobu a potravin bohatých na vlákninu.

Hlavní vlastnosti

  • protein ze syrovátkového koncentrátu, izolátu a hydrolyzátu
  • obsahuje bílkoviny s rychlým i pomalým vstřebáváním
  • obsahuje BCAA – leucin, isoleucin a valin
  • obohaceno o trávicí enzymy
  • obsahuje vitaminy a minerály
  • nízký podíl sacharidů a tuků

GymBeam Protein Just Whey

  • lehce stravitelný protein se skvělou využitelností v organismu
  • z mléka volně pasoucích se krav
  • obsahuje pouze přírodní barviva a aromata
  • slazeno sukralózou a glykosidy ze stevie
  • dobře se rozpouští a výborně chutná

Dávkování

1 odměrku (30 g) proteinu rozmíchejte ve 200-300 ml vody. Užívejte 1–3x denně k doplnění bílkovin po tréninku i kdykoliv během dne.


Složení

Sušený syrovátkový proteinový koncentrát, sušený syrovátkový proteinový izolát, sušený syrovátkový proteinový hydrolyzát, aroma, sůl, minerální látky (magnézium citrát, oxid zinečnatý), vitamíny (vitamín E - tokoferyl acetát, vitamín B6 - pyridoxin hydrochlorid), DigeZyme® - směs trávicích enzymů, bromelain, karamel, sladidla (sukralosa, glykosidy steviolu). Alergeny jsou zvýrazněny tučně.


Upozornění

Potravina pro zvláštní výživu na splnění nároků na výživu při intenzivní svalové námaze. Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.