Doplněk stravy

MOVit Energy Vitamin D3 800 I.U. pro děti 90 cucavých tablet

MOVit Energy Vitamin D3 800 I.U. pro děti obsahuje vitamin D3, který napomáhá zdravé imunitě Vašich dětí a příznivě ovlivňuje stav kostí, zubů a činnost svalů.

135

Cena za 1 kus: 1,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MOVit Energy Vitamin D3 800 I.U. pro děti 90 cucavých tablet

50141107

Úvod

Vitamin D3 pro zdravou imunitu Vašich dětí. Vitamin D3 (cholecalciferol) přirozeně vzniká v kůži působením slunečního záření. Zejména při dlouhodobém nedostatku slunečních paprsků je vhodné ho doplňovat potravou nebo doplňky stravy. Je důležitý nejen pro děti v období růstu, ale i pro seniory, ženy v menopauze nebo osoby se zvýšenou fyzickou aktivitou. Přípravek MOVit Energy Vitamin D3 800 I.U. pro děti ve formě chutných cucavých tablet s pomerančovým aroma ocení zejména vaše děti.

Hlavní účinky vitaminu D:

  • přispívá k udržení normální funkce svalů a zdravých kostí a zubů
  • příznivě ovlivňuje hladinu vápníku v krvi
  • napomáhá normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu
  • přispívá ke správné funkci imunitního systému
  • podílí se na procesu dělení buněk

Dávkování

Užívejte 1 tabletu 1x denně, zejména v období málo intenzivního slunečního záření (říjen až březen), dlouhodobého pobytu ve vnitřních prostorách a v období zvýšeného výskytu nakažlivých infekčních onemocnění. O dlouhodobém podávání (déle než 6 měsíců v kuse) se poraďte s lékařem.


Složení

Vitamin D3 (cholekalciferol) 20 µg (800 I.U.) v jedné tabletě (400 % referenční hodnoty příjmu). Sladidla sorbitol a xylitol, cholekalciferol, kyselina jablečná, pomerančové aroma, sladidlo sukralóza, protispékavá látka – stearan hořečnatý.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Přípravek není určen pro děti do 3 let věku. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vést k laxativním účinkům.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.