Péče o dítě

Suavinex Gold Klip na dudlík 1 ks modrý

Značka: SUAVINEX
Produktová řada: Gold

Klip na dudlík od značky Suavinex Gold v modré barvě vkusně přichytí dudlík na kočárek nebo oblečení. Je praktický, chrání dudlík před ztrátou a ušpiněním.

*Sleva 15 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Suavinex v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte slevu 15 %. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
175
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Suavinex Gold Klip na dudlík 1 ks modrý

50141190

Úvod

Klip na dudlík od značky Suavinex Gold v modré barvě vkusně přichytí dudlík na kočárek nebo oblečení. Představuje roztomilý doplněk, který byl neměl chybět žádnému miminku. Díky klipu už nikdy nebudete muset hledat dudlík. Je praktický, chrání dudlík před ztrátou a ušpiněním. Díky stylovému designu navíc ozvláštní každý dětský outfit. Vyroben v rámci EU.

Hlavní vlastnosti:

  • praktická pomůcka
  • chrání dudlík před ztrátou a ušpiněním
  • stylový doplněk na oblečení nebo kočárek

Použití

Klip není potřeba sterilizovat či vyvařovat, stačí ho omýt teplou vodou s jemným čisticím přípravkem.


O značce

Španělská společnost Suavinex, specialista na kojenecký sortiment, vytváří své produkty s láskou a pečlivostí. Produkty této značky se postarají o to, aby se vaše dítě cítilo dobře, protože platí šťastné dítě = šťastný rodič a naopak. Funkční a bezpečné výrobky si rozumí s módními trendy. Kolekce jsou každý rok obměňovány a lahvičky, dudlíky a klipsy byly povýšeny na skutečné módní doplňky pro naše nejmenší.

Kvalita je zásadní

Výrobky jsou certifikované a firma spolupracuje s Výborem For Child Use and Care Articles, organizace pověřené zpracováním norem pro dětské výrobky v Evropě. Vývoj šidítek a saviček probíhá za spolupráce se Španělským sdružením dětských zubních lékařů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.