Doplněk stravy

Penco X-Ride shot grapefruit 25 ml

Značka: PENCO
5.0

Penco X-Ride shot je tekutý stimulant na bázi kofeinu ve vysoké dávce 200 mg. Obsahuje synefrin, taurin, vitamíny B6 a B12, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání.

29

Cena za 100 g: 116,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Penco X-Ride shot grapefruit 25 ml

50140035

Úvod

Jednorázová amplule Penco X-Ride shot je tekutý stimulant na bázi kofeinu. Tento doplněk stravy obsahuje kombinaci biologicky aktivních látek: synefrin, taurin, vitamíny B6 a B12 + kofein ve vysoké dávce 200 mg. Kofein je výborným stimulantem, který pomáhá zvýšit vytrvalostní výkon a jeho kapacitu. Přípravek má svěží chuť grapefruitu.

Aktivní látky v přípravku Penco X-Ride shot

  • kofein pomáhá zvýšit pohotovost a zlepšit soustředění, zvýšit vytrvalostní výkon a jeho kapacitu
  • pomerančovník Citrus aurantium podporuje metabolizmus tuků, a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti
  • vitamíny B6 a B12 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

  • Doporučená denní dávka je maximálně 1 ampule (25 ml) denně. Ampuli vypijte bez ředění nebo se zřeďte hypotonickým nápojem.
  • Užívejte asi 1 hod před fyzickou zátěží. Kofeinový efekt se objevuje po 10-15 minutách a trvá 2-4 hodiny. Ti, kteří chtějí maximálně využit stimulační účinky kofeinu, by se měli jeho konzumaci vyhnout alespoň jeden den před závodem.
  • Pokud ještě s přípravkem X-Ride shot, nemáte zkušenost, doporučujeme jej použít nejprve při tréninku, a začít s nižším dávkováním, asi ½ ampule (100 mg kofeinu).
  • Před použitím důkladně protřepejte! Po otevření ihned spotřebujte, nebo uložte v lednici a spotřebujete do 1 týdne.

Složení

Purifikovaná voda, taurin, kofein, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma: grapefruit, konzervant: kyselina sorbová, extr. Citrus aurantium (96% synefrin), sladidla: Acesulfam K a sukralóza, vitamín B12 (kyanokobalamin 0,1%), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid). Aktivní složky v denní dávce (25 ml): taurin 1 000 mg, kofein 200 mg, extrakt Citrus aurantium 11 mg, z toho synefrin 10 mg, vitamín B6 1,4 mg (100 % RHP*), vitamín B12 2,5 µg (100 % RHP*). *Referenční hodnota příjmu.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Obsahuje kofein (200 mg / 25 ml). Nemíchejte s alkoholem. Nevhodné pro osoby citlivé na kofein. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.