Kosmetika

ODYLIQUE Prebiotický vlasový kondicionér pro suché a barvené vlasy Levandule & rakytník 140 ml

Značka: ODYLIQUE

ODYLIQUE Prebiotický vlasový kondicionér pro suché a barvené vlasy Levandule a rakytník posiluje, vyhlazuje a vyživuje suché a barvené vlasy a provoní je nádhernou levandulovou vůní.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: ODYLIQUE Prebiotický vlasový kondicionér pro suché a barvené vlasy Levandule & rakytník 140 ml

50138189

Úvod

Přírodní prebiotický kondicionér ODYLIQUE Levandule & rakytník posiluje, vyhlazuje a vyživuje suché a barvené vlasy a provoní je nádhernou levandulovou vůní. Pečuje také o pokožku hlavy, kterou hydratuje a detoxikuje. Obsažené ingredience pomáhají obnovit přirozenou mikroflóru a podporují růst vlasů. Dalším příjemným bonusem přípravku je zjemnění vlasů, které se pak snadněji rozčesávají a nedochází k třepení konečků. Kondicionér lze použít také jako intenzivní masku na vlasy tak, že jej necháte působit na vlasech déle. Poté se už můžete těšit z hedvábně jemných a lesklých kadeří.

Výsledek:

  • vyživuje a hydratuje suché a barvené vlasy
  • usnadňuje rozčesávání
  • bez silikonů, SLS a amonných solí
  • přírodní a veganské složení
  • v recyklovatelném obalu

Použití

Vmasírujte do vlhkých a čerstvě umytých vlasů a pokožky hlavy, Nechejte pár minut působit tak, aby měly obsažené rostlinné oleje a botanické extrakty čas se vstřebat a působit. Poté opláchněte. Můžete nechat působit i přes noc jako intenzivní ošetření vlasů/masku a ráno umýt šamponem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.