Doplněk stravy

Preventan Junior dárkové balení 90 tablet + plyšový medvídek

Značka: PREVENTAN

Preventan Junior dárkové balení jsou oblíbené cucavé tablety s jahodovou příchutí pro Vaše děti obohacené vitaminem C pro zdravou imunitu. Nyní v dárkovém balení s plyšovým medvídkem.

*Sleva 100 Kč při nákupu nad 600 Kč *Při nákupu produktů značky Preventan v minimální hodnotě 600 Kč vč. DPH získáte slevu 100 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Preventan Junior dárkové balení 90 tablet + plyšový medvídek

50139636

Úvod

Podpora imunity vašich dětí po celý rok. Preventan Junior obsahuje aktivní látku ProteQuine® (aminokyseliny, oligopeptidy, nukleotidy) a rozpustnou vlákninu původem z čekanky inulin. Navíc je obohacen o vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Cucavé tablety s příchutí jahody jsou vhodné především pro děti od 3 do 15 let. Jsou ideální pro dlouhodobé a pravidelné užívání. Přípravek je šetrný k dětským zoubkům, neobsahuje cukr. Tablety jsou slazeny přírodním sladidlem z rostliny stévie sladké a xylitolem. Nyní vánoční balení s medvědem jako dárek v hravé krabičce.


Dávkování

1 tabletu denně nechte volně rozplynout v ústech.


Složení

ProteQuine® (oligopeptidy, nukleotidy, aminokyseliny) 1 mg, inulin 200 mg, vitamin C (kyselina askorbová 97%) 13,2 mg (16,5 % referenční hodnoty příjmu) v jedné tabletě.

Zahušťovadlo: sorbitol; inulin (vláknina z čekanky); zahušťovadlo: xylitol; potahová látka transparentní (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza); regulátor kyselosti: kyselina citronová; vitamin C (kyselina L-askorbová 97%); barvivo: betanin; protispékavá látka: stearan hořečnatý; aroma: jahoda; sladidlo: steviolglykosidy; ProteQuine®.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí! Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.