Doplněk stravy

Gastritol lozenges 20 pastilek

Značka: GASTRITOL

Gastritol lozenges jsou pastilky s chutí máty a bylinnými výtažky z heřmánku, meduňky, lékořice, zázvoru a kmínu, které napomáhají dobrému trávení.

215

Cena za 1 kus: 10,75 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Gastritol lozenges 20 pastilek

50139888

Úvod

Doplněk stravy s bylinkami pro dobré trávení. Gastritol lozenges jsou pastilky s rostlinnými výtažky z heřmánku, meduňky, lékořice, zázvoru a kmínu, které napomáhají normálnímu trávení. Přípravek je bez cukru a má příjemnou chuť pepermintového extraktu.

Hlavní vlastnosti

  • pastilky k rozplynutí v ústech
  • heřmánek, meduňka, lékořice, zázvor a kmín přispívají k dobrému trávení
  • příjemná mátová příchuť

Dávkování

Doporučená denní dávka pro dospělé: 3x denně 1 pastilka, bez ohledu na příjem jídla.


Složení

Plnidlo a sladidlo: maltitol; plnidlo: arabská guma; extrakt z listů meduňky lékařské (Melissa officinalis (L)-D/E 3-5: 1); extrakt z kořene lékořice lysé sušený rozprašováním (Glycyrrihiza glabra); CO2 extrakt z květů heřmánku pravého (Chamomilla recutita - D/E 19-26:1); leštící látka: triglyceridy; aroma: hořčicová tinktura; CO2 extrakt z oddenku zázvorovníku lékařského (Zingiber officinalis - D/E 3-5:1) -; aroma, peprmintový extrakt, sladidlo: sukralóza; aroma: mentol, kmínový extrakt; voda.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt není určen pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při alergii na kteroukoliv složku produktu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.