Kosmetika

Nivea Box Miracle Garden dárkový set

Značka: NIVEA

Dárkový set Nivea Box Miracle Garden v sobě ukrývá pleťovou masku, sprchový gel a deodorant ve spreji. Set udělá radost ženám každého věku, které o sebe rády pečují.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea Box Miracle Garden dárkový set

50140360

Úvod

Dárkový set Nivea Box Miracle Garden v sobě ukrývá tři produkty péče o suchou pleť a tělo. Set udělá radost ženám každého věku, které o sebe rády pečují.

Obsah setu:

  • 10minutová hydratační textilní maska Nivea® Rose Touch v sobě ukrývá organickou růžovou vodu a kyselinu hyaluronovou, které intenzivně a dlouhodobě hydratují a rozjasňují pokožku. Je vhodná pro všechny typy pleti.
  • Sprchový gel Nivea® Miracle Garden 250 ml s osvěžující vůní třešňového květu a granátového jablka pohladí vaše smysly i pokožku celého těla. Přípravek je z 99 % složení je biologicky rozložitelný.
  • Deodorant ve spreji Nivea® Miracle Garden Cherry Blossom 150 ml zajišťuje 48hodinovou ochranu proti zápachu potu a osvěžuje vůní třešňových květů.

Použití

Masku vyndejte ze sáčku a rozložte naneste na vyčištěnou a suchou pleť. Důkladně masku uhlaďte, aby přilnula k pleti. Nechte působit 10 minut. Poté masku sundejte odlepováním od krajů a zbytky séra vmasírujte do pleti. Neoplachujte. Sprchový gel naneste na vlhkou pokožku a opláchněte. Deodorant aplikujte ze vzdálenosti 15 cm přímo na pokožku podpaží. Nechte zaschnout.






Upozornění

Sprej deodorant: Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Do odpadu vhazujte pouze zcela vyprázdněnou lahev. Používejte pouze pro stanovený účel. Nestříkejte do očí. Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku. Vyvarujte se delší aplikaci a přímému vdechování. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.