Doplněk stravy

Reflex Nutrition Colostrum 100 kapslí

Reflex Nutrition Colostrum obsahuje za studena sušené kravské kolostrum se standardním obsahem 30 % IgG – Imunoglobulin G.

355

Cena za 100 kusů: 355,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Reflex Nutrition Colostrum 100 kapslí

50140382

Úvod

Kolostrum je počáteční mléko savčích matek, které se tvoří v prvních 24 hodinách po narození jejich mláděte. Obsahuje důležité látky, který vybavují novorozence k přizpůsobení novému prostředí. Kapsle Reflex Nutrition Colostrum jsou vyrobeny pouze z kolostra, které je sušené za studena, což je z hlediska výsledné kvality přípravku výhodnější než sušení běžným způsobem, tedy formou rozprašování. Standardně obsahují 30 % IgG – Imunoglobulin G.

Garance společnosti Reflex Nutrition

  • absolutní čistota produktu
  • vyrobeno za pomoci obnovitelných zdrojů, baleno recyklovaných obalech
  • vyrobeno v souladu s normami ISO 9001

Dávkování

Užívejte 1-3 kapsle 2-4x denně, nebo dle doporučení lékaře. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Mrazem sušené hovězí kolostrum *, kapsle z hovězí želatiny, plnidlo mikrokrystalická celulóza, protispékavá látka (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), želatinová kapsle. *typ mléka. Aktivní látky v 1 kapsli: 450 mg hovězího kolostra (30 % imunoglobulinů).


Upozornění

Doplněk stravy. Děti, těhotné a kojící ženy konzultujte užívání s lékařem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.