Doplněk stravy

Reflex Nutrition Krill Oil 90 kapslí

Reflex Nutrition Krill Oil obsahuje kombinaci astaxantinu a ultra čistých omega 3 nenasycených mastných kyselin EPA a DHA.

459

Cena za 1 kus: 5,10 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Reflex Nutrition Krill Oil 90 kapslí

50140384

Úvod

Reflex Nutrition Krill Oil je suplement vysoké kvality z udržitelně získaného antarktického planktonu neboli krilu. Obsahuje kombinaci astaxantinu a ultra čistých omega 3 mastných kyselin. Olej z antarktického krilu je ideálním zdrojem fosfolipidů bohatých na dvě nejdůležitější nenasycené mastné kyseliny EPA a DHA, kterých se v našem přirozeném jídelníčku zpravidla nedostává. Hlavní filozofií společnosti Reflex Nutrition je maximální kvalita a čistota použitých surovin s minimem balastních aditiv. Proto je místo tablet použita forma tobolek, která se obejde bez plnidel a pojiv tvořících často až 50 % tablety.

Garance společnosti Reflex Nutrition

  • inovační technologie
  • nejvyšší rating použitých surovin
  • čistota použitých složek + minimum balastních aditiv
  • vyrobeno za pomoci obnovitelných zdrojů, baleno recyklovaných obalech
  • vyrobeno v souladu s normami ISO 9001 a ISO 17025
  • nezávislé testování na nepřítomnost látek dopingové povahy
  • absolutní čistota produktu

Dávkování

Užívejte 1-2 kapsle denně, ráno s jídlem či na lačno. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Želatinová kapsle (hovězí želatina, zvlhčující látka glycerol, voda) olej z udržitelně získaného antarktického planktonu – krilu (Euphausia superba) (korýš). Suroviny mohou pocházet ze zemí mimo EU.


Upozornění

Doplněk stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Pokud máte poruchu srážlivosti krve nebo užíváte antikoagulanty, užívání výrobku konzultujte s lékařem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.