Doplněk stravy

Seagarden Pure Marine Collagen 300 g

Značka: SEAGARDEN

Seagarden Pure Marine Collagen obsahuje hydrolyzovaný mořský kolagen z kůže tresek, divoce žijících v čistých vodách Norského moře.

825

Cena za 100 g: 275,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Seagarden Pure Marine Collagen 300 g

50140380

Úvod

Seagarden Pure Marine Collagen je doplněk stravy s prémiovým rybím kolagenem pocházejícím z kůže tresek, divoce žijících v čistých vodách Norského moře. Mořský kolagen je hydrolyzován na kolagenové peptidy s malou molekulovou hmotností, aby byly tělem optimálně vstřebávány a využity. Díky 100% přírodnímu původu a naprosté čistotě vstupní suroviny má kolagen Seagarden velmi jemnou chuť a lze jej snadno rozmíchat v jakémkoli nápoji.

Co je kolagen?

Kolagen je protein, který se nachází v pojivové tkáni a kůži, a je významnou součástí kloubů a šlach. Kůže se skládá z 80 % kolagenu typu I a přibližně 15 % kolagenu typu III. S věkem se schopnost těla obnovovat kolagen snižuje.

Hlavní vlastnosti

  • mořský kolagen typu I + III z čistého severského zdroje
  • kolagen je enzymaticky hydrolyzovaný na kolagenové peptidy pro optimální absorpci v těle
  • 5 000 mg kolagenu na jednu porci
  • bez lepku, bez laktózy a cukru
  • neobsahuje GMO
  • balení 300 g obsahuje 60 denních dávek

Dávkování

Rozpusťte 1 polévkovou lžíci prášku (5 g) ve 150 ml vody nebo džusu a hned vypijte. Můžete přidat do studeného i teplého nápoje.


Složení

Kolagenový peptidový prášek z hydrolyzované rybí kůže (treska Gadus Morhua). Může obsahovat stopy měkkýšů. Alergeny jsou vyznačeny tučně.

Čerstvé a čisté přírodní ingredience

Norská společnost Seagarden vyrábí kolagen a další přírodní mořské doplňky výhradně z volně žijících ryb. Většina jich pochází z křišťálově čistých vod Norského moře. Kůže z tresky, která je hlavní surovinou pro výrobu kolagenu, se nejdříve pečlivě omývá čistou vodou. Každá zásilka je také testována na více než 20 nežádoucích přísad a kontaminantů, a to jak přímo v Seagarden, tak i v nezávislých laboratořích. Výrobu tak opouštějí pouze 100% čisté přírodní produkty.

V souladu s přírodou – minimální uhlíková stopa

Seagarden aktivně pracuje na minimálních emisích uhlíku během výroby, přepravy a balení. 95 % surovin se vyrábí v Norsku, což zajišťuje kontrolu nad zpracováním surovin a minimalizuje přepravní vzdálenosti. Mořský kolagen, který je vlajkovým produktem Seagarden, má certifikaci MSC (organizace Marine Stewardship Council) což je záruka, že ryby pocházejí z udržitelného rybolovu. Seagarden je také partnerem projektu Aquabiopro-fit, který financuje EU, a který má za cíl snížit množství odpadu a smysluplně využít vedlejší produkty z rybolovu.


Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.