Kosmetika

Dr.Hauschka Cover Stick 02 Sand 1,9 g

Korekční tyčinka Cover Stick 02 Sand od značky Dr.Hauschka pečuje o problematickou a aknózní pokožku. Kryje nedokonalosti a díky svému aktivnímu složení napomáhá jejich redukci.

NAVÍC Dr.Hauschka Krém na ruce 50 ml Při nákupu produktů značky Dr.Hauschka v minimální hodnotě 999 Kč získáte NAVÍC Dr.Hauschka Krém na ruce 50 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
305
Doprava zdarma

O produktu: Dr.Hauschka Cover Stick 02 Sand 1,9 g

50141101

Úvod

Korekční tyčinka Cover Stick 02 Sand od značky Dr.Hauschka pečuje o problematickou a aknózní pokožku. Kryje nedokonalosti a díky svému aktivnímu složení napomáhá jejich redukci. Intenzivně regeneruje a navrací pleti zdravý a svěží vzhled. Obsahuje oleje z čajovníku a manuky, které působí proti pupínkům. Tyčinka navrací pleti komfort, pěstí ji a viditelně sjednocuje její barvu. Reguluje tvorbu kožního mazu bez pocitu suchosti, eliminuje podráždění a podporuje přirozenou ochrannou bariéru pleti. 

Hlavní vlastnosti:

  • kryje a redukuje nedokonalosti
  • intenzivně regeneruje
  • reguluje mazotok
  • sjednocuje barvu pleti
  • eliminuje podráždění

Použití

Naneste lokálně na postižená místa a jemně vklepejte do pokožky. používejte dle potřeby.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.