Doplněk stravy

BETULA Dětské kozí kolostrum 120 tobolek

Značka: BETULA

BETULA Dětské kozí kolostrum obsahuje šetrně zpracované prvotní mléko volně pasoucích se zvířat z farem ověřených chovatelů. V malých tobolkách, které se dobře polykají.

1 590

Cena za 100 kusů: 1 325,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: BETULA Dětské kozí kolostrum 120 tobolek

50140908

Úvod

Kolostrum je velmi specifická tekutina, která se tvoří v mléčných žlázách bezprostředně po porodu. Obsahuje v koncentrované formě biologicky aktivní látky (imunoglobuliny, laktoferin, cytokiny, vitamíny, biominerály, růstové faktory, interferon a další), které přispívají k adaptaci mláděte na nové prostředí. BETULA Dětské kozí kolostrum má stejné složení jako Kozí kolostrum pro dospělé, je však plněno do menších tobolek, které děti pohodlně spolknou. Pokud však vaše dítě tobolky polyká nerado, můžete je otevřít a vysypat jejich obsah do mléka či do jogurtu.

Kozí kolostrum BETULA

Získává se pouze od zvířat, která se volně pasou na farmách ověřených chovatelů z České republiky a Slovenska. Každá šarže přípravku je namíchaná minimálně ze 40 farem, aby bylo dosaženo co nejpestřejšího spektra aktivních látek. Kolostrum je nadojené ideálně do 12 hodin od porodu, nanejvýš však do 24 hodin. Poté surovina prochází lyofilizací – nejšetrnější možnou úpravou, při které je za nízkých teplot vysušena na prášek. Kolostrum není odtučněné, homogenizované či pasterované.

Hlavní vlastnosti

  • 100 % kozí kolostrum
  • šetrně zpracované lyofilizací
  • získané od volně pasoucích se zvířat
  • malé tobolky, které se dobře polykají
  • tobolky lze otevřít a vysypat do jídla

Dávkování

Dětem podávejte 2x denně 1 tobolku, v případě potřeby až 3x denně 3 tobolky, minimálně 30 minut před jídlem. Tobolky je třeba zapít dostatečným množstvím vody. Obsah tobolky lze vysypat do tekutiny.


Složení

100 % kozí kolostrum 125 mg (mléčný výrobek) v 1 tobolce. Obal: vegetariánské tobolky z hydroxypropylmethyl celulózy.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Doporučujeme skladovat v chladničce. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.