Doplněk stravy

MOVit Energy Probiotika komplex laktobacilů a bifidobakterií 30+10 kapslí

MOVit Energy Probiotika komplex laktobacilů a bifidobakterií obsahuje 6 probiotických kmenů + vitamin C, který podporuje obranyschopnost našeho organizmu.

NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet Při nákupu doplňků stravy značky MOVit Energy v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 21. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
195

Cena za 1 kus: 4,88 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: MOVit Energy Probiotika komplex laktobacilů a bifidobakterií 30+10 kapslí

50140699

Úvod

Laktobacily a další probiotika jsou živé mikroorganismy, které udržují rovnováhu mikroflóry uvnitř střevního traktu a zabraňují přemnožení škodlivých bakterií. Probiotika je doporučeno užívat i při jakékoliv změně ve stravování i změně prostředí, například při cestování do zahraničních destinací. Narušení střevní mikroflóry může způsobit také užívání antibiotik. Doplněk stravy MOVit Energy Probiotika komplex laktobacilů a bifidobakterií obsahuje 6 probiotických kmenů v kombinaci s vitaminem C, který podporuje obranyschopnost našeho organizmu. Přípravek je plněný v acidorezistentních kapslích, chrání živé bakterie před působením žaludeční kyseliny. Vhodné i pro vegetariány.

Hlavní vlastnosti

  • 6 probiotických kmenů + 20 miliard CFU v denní dávce
  • vitamin C podporuje imunitní systém a pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání
  • plněno v acidorezistentních kapslích

Dávkování

Užívejte 1 kapsli 1-2x denně při jídle. Zapijte dostatečným množstvím vody. Pokud se chystáte na dovolenou začněte s užíváním probiotik alespoň týden před odjezdem.


Složení

Plnidlo (maltodextrin), kapsle (stabilizátor hydroxypropylmethylcelulosa), komplex 6 kmenů vitálních mikroorganismů (Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Lactobacillus plantarum), L-askorbová kyselina.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Aby byla zachována optimální stabilita přípravku, ukládejte jej na chladném a suchém místě, nejlépe v chladničce. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.