Kosmetika

Loréal Paris PRO XXL Lift oboustranná řasenka pro natočení 13,6 ml

Produktová řada: PRO XXL

Loréal Paris PRO XXL Lift oboustranná řasenka pro natočení a nadzvednutí řas. Obsahuje dva inovativní kartáčky se složením obohaceným o pro-keratin, který zajistí až 10× plnější a objemnější řasy.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značek Loréal Paris a Maybelline v libovolné kombinaci získáte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
339
Doprava zdarma

O produktu: Loréal Paris PRO XXL Lift oboustranná řasenka pro natočení 13,6 ml

50141074

Úvod

Rovné řasy dokáží pěkně potrápit. Dobrou zprávou ale je, že to tak nemusí být. Oboustranná řasenka Loréal Paris PRO XXL Lift vám v mžiku vyčaruje perfektní natočení a nadzvednutí řas. Obsahuje dva inovativní kartáčky se složením obohaceným o pro-keratin, který zajistí až 10× plnější a objemnější řasy. To vše s precizním natočením, pozvednutým až na dlouhých 24 hodin.

Hlavní vlastnosti:

  • výrazně zvyšuje objem řas
  • zajišťuje natočení a nadzvednutí řas
  • s vyživujícím pro-keratinem

Použití

V první fázi zvrchu aplikujte řasenku číslo 1 pro větší objem. Poté řasenku otočte a bezprostředně po první aplikaci naneste druhou vrstvu (řasenka číslo 2). První aplikaci nenechejte zaschnout a kartáček vždy přikládejte ke kořínkům řas a vyčešte je směrem vzhůru.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.