Kosmetika

Maybelline Fit me Matte & Poreless odstín 110 Porcelain matující pudr 9 g

Značka: MAYBELLINE
Produktová řada: Fit me

Maybelline Fit me Matte & Poreless odstín 110 Porcelain matující pudr efektivně fixuje make-up, zmatňuje pleť a zmírňuje viditelnost pórů.

*Při nákupu nad 399 Kč sleva 25 % *Při nákupu produktů značek L´Oréal Paris, Garnier, Mixa a Maybelline v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte slevu 25 %. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
NAVÍC Maybelline Lash Sensational Black řasenka 4,5 ml Při nákupu produktů značek Maybelline nad 399 Kč získáte NAVÍC Maybelline Lash Sensational Black řasenka 4,5 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Maybelline Fit me Matte & Poreless odstín 110 Porcelain matující pudr 9 g

50141084

Úvod

Populární pudr na obličej Maybelline Fit me Matte & Poreless je zpět s inovovaným složením a vlastnostmi. Ihned po nanesení efektivně zafixuje make-up a zmírňuje viditelnost pórů. Oblíbíte si ho pro celou řadu kladných vlastností – nevytváří na obličeji nepropustnou masku a vyrovnává tón pleti, které zajišťuje přirozený a matný vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • sjednocuje a zmatňuje pleť
  • zmírňuje viditelnost pórů
  • zajišťuje přirozený vzhled

Použití

Matující pudr Maybelline Fit Me! Matte+Poreless naneste pomocí přiloženého aplikátoru na čelo, nos, tváře a bradu. Jemnými, dolů směřujícími tahy rozetřete po celém obličeji do ztracena. Můžete používat samostatně nebo na již aplikovaný make-up.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.