Doplněk stravy

Penco Junior Joint Care meloun 450 g

Značka: PENCO

Penco Junior Joint Care je nápoj pro mladé sportovce s funkční dávkou kolagenních peptidů + vápník, vitamín D a K2 pro zdravé kosti.

575

Cena za 100 g: 127,78 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Penco Junior Joint Care meloun 450 g

50140926

Úvod

Penco Junior Joint Care je práškový koncentrát k přípravě nápoje s funkční dávkou bioaktivních kolagenních peptidů vyvinutý pro mladé sportovce. Je obohacený vitamínem C, který podporuje normální tvorbu kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek. Přítomný vápník a vitamín D jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí. K udržení dobrého stavu kostí napomáhá také vitamín K2, hořčík a extrakt z přesličky rolní, která je typická vysokým obsahem křemíku. Přípravek je barvený přírodním barvivem (koncentrát z mrkve a ibišku) a ochucený jablečnou šťávou s příchutí vodního melounu.

Kolagenní peptidy Fortigel®

Hlavní aktivní složkou Penco Junior Joint Care jsou bioaktivní kolagenní peptidy pod obchodní značkou Fortigel® německého výrobce GELITA. Kolagen je hlavní složkou lidského těla a nejdůležitějším strukturálním proteinem v různých pojivových tkání v těle. Obsažené peptidové štěpy se vyznačují vysokým obsahem aminokyselin hydroxyprolinu, prolinu a glycinu, které jsou důležitými stavebními jednotkami pro obnovu organické složky kostní hmoty a kloubní chrupavky.

Hlavní vlastnosti

  • 5 000 mg bioaktivních kolagenních peptidů Fortigel® v jedné dávce
  • obsahuje vápník a vitamín D, které jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí
  • hořčík a vitamín K2 přispívají k udržení dobrého stavu kostí
  • vitamínem C podporuje normální tvorbu kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek
  • přeslička přispívá k dobrému stavu kostí a kloubů

Pro koho je vhodný Penco Junior Joint Care?

Pro malé sportovce od 6 let, u kterých je pohybový aparát zatěžován častým a pro děti náročným sportovním tréninkem. Dále pro mladé sportovce, zejména v období rychlého růstu, ke kterému dochází cca od 11 let. Tato intenzivní růstová období kladou značné nároky na výživu, včetně vitamínů a minerálů.


Dávkování

Děti od 12 let: 1x denně 1 odměrku práškové směsi (15 g) rozpusťte v 200 ml vody. Děti 6-12 let: 1x denně ½ odměrky (7,5 g) rozpusťte ve 100 ml vody. 


Složení

GELITA bioaktivní kolagenní peptidy Fortigel® 34 %, glukosa, fruktosa, mléčnan vápenatý, hořečnaté soli kyseliny citrónové, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, sušená jablečná šťáva, vitamín C (L-askorbová kyselina), aroma, extrakt z přesličky rolní Horsetail (Equisetum arvense, 7 % křemíku), 0,3 %, sladidlo steviol-glykosid, barvivo koncentrát z mrkve a ibišku, vitamín K2 (menachinon - MK 7), vitamín D3 (cholekalciferol). Upozornění pro alergiky: Výrobek může obsahovat stopy mléka, obilovin obsahující lepek, sóji a vajec.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 6 let. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.