Kosmetika

Linteo Baby Dětský olej měsíčkový 100 ml

Dětský olej s měsíčkem od značky Linteo Baby obsahuje přírodní složky, které vyživují a zvláčňují jemnou pokožku těch nejmenších. Obsahuje vzácné přírodní oleje.

*Při nákupu nad 299 Kč sleva 20% *Při nákupu označených produktů značky Linteo Baby v minimální hodnotě 299 Kč vč. DPH získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
159
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Linteo Baby Dětský olej měsíčkový 100 ml

50141140

Úvod

Dětský olej s měsíčkem od značky Linteo Baby obsahuje přírodní složky, které vyživují a zvláčňují jemnou pokožku těch nejmenších. Extrakt z květů BIO měsíčku lékařského spolu s olejem z mandlových jader, vinné révy a pupalky dvouleté posiluje přirozenou ochrannou bariéru pleti. Jemný olejíček je bohatým zdrojem vitaminů a živin. Výborně hydratuje, regeneruje a zanechává hedvábně hebkou a vláčnou pokožku. Dětský olej v praktickém balení s rozprašovačem se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Dermatologicky testováno. Vhodný již od narození.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • obsahuje vzácné přírodní oleje
  • nezanechává mastný film
  • 100% přírodní složení
  • vhodný pro citlivou pokožku

Použití

Vmasírujte do vlhké pokožky a nechte vsáknout. TIP: Dětský měsíčkový olej je ideální také k jemné zklidňující masáži, která krásně vyživí pokožku a miminku dodá pocit bezpečí a jistoty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.