Kosmetika

Baylis & Harding Pěna do koupele levandule a bergamot 500 ml

Luxusní pěna do koupele Baylis & Harding s uklidňující vůní levandule a bergamotu dokonale pečuje o pokožku a uvolňuje smysly. Dodává pocit čistoty a svěžesti.

225
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Baylis & Harding Pěna do koupele levandule a bergamot 500 ml

50138985

Úvod

Dopřejte si chvilku pro sebe a napusťte si vanu plnou pěny od luxusní značky Baylis & Harding. Bohatá pěna s hydratačními a výživnými složkami poskytne vaší pokožce dokonalou péči. Smyslné tóny levandule v kombinaci s osvěžujícím bergamotem povzbudí vaše smysly a naladí vás na pozitivní vlnu. Obsahuje přírodní éterické oleje, které vám pomohou uvolnit tělo i mysl. Svým šetrným složením příjemně zklidňuje a vyhovuje i citlivé pokožce. 

Hlavní vlastnosti:

  • příjemně voní a pečuje o pokožku
  • perfektní pro relaxaci ve vaně
  • veganské složení

O značce

Baylis & Harding je britská rodinná značka luxusní kosmetiky a líbivých vůní. Všechny přípravky jsou hypoalergenní a ukrývají se v elegantních obalech. Díky použití prvotřídních ingrediencí se můžete těšit na příjemné čichové zážitky i hebkou a vyživenou pokožku. Díky stylovému designu produkty vdechnou vaší koupelně nový život a fungují jako nezapomenutelný dárek, který je krásný jak navenek, tak uvnitř. Firma podporuje organizaci PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.