Doplněk stravy

Nutricius Kozí kolostrum 200 mg IgG 54% 60 kapslí

Značka: NUTRICIUS

Doplněk stravy Nutricius Kozí kolostrum 200 mg IgG 54% obsahuje vysoce kvalitní sušené kolostrum, prvotní mléko, získané do dvou hodin po porodu.

769
Ušetříte 10%

Původní cena:  859 Kč  ·  sleva 90 Kč

Cena za 1 kus: 12,82 Kč

Nejnižší cena před slevou: 859 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nutricius Kozí kolostrum 200 mg IgG 54% 60 kapslí

50140371

Úvod

Mléko, je tou nejhodnotnější potravou pro mláďata savců, a pokrývá veškeré jejich výživové nároky v raném období života. Jeho kvalita se ale v průběhu času mění. Nejvzácnější je prvotní mléko – kolostrum, které se tvoří jen několik hodin po porodu, a obsahuje cenné látky napomáhající mláděti adaptovat se na podmínky nového prostředí. Nutricius Kozí kolostrum 200 mg IgG 54% přináší kvalitní sušené kolostrum v kapslích, které má vysoký obsah imunoglobulinů, a bylo získané do dvou hodin po porodu.

Hlavní vlastnosti

  • vysoce kvalitní sušené kolostrum v kapslích
  • získané do dvou hodin po porodu
  • 54 % imunoglobulinů

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli nejlépe na lačno. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Rýžová mouka, kozí kolostrum, želatinová kapsle. Celková hmotnost kapsle: 550 mg. Aktivní látka v jedné kapsli: Kozí kolostrum 200 mg


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Kozí kolostrum nesmí konzumovat lidé s nesnášenlivostí na kozí mléko a kozí kolostrum. O podávání těhotným a kojícím ženám by měl rozhodnout vždy lékař. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah malých dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.