Doplňkové krmivo

Brit Care Dog Functional Snack Dental 150 g

Značka: BRIT CARE
Produktová řada: Dog Snack

Pamlsek Dog Functional Snack Dental od značky Brit Care představuje chutnou svačinku pro vašeho psa. Rozmarýn, hřebíček a řasy pomáhají chránit zuby a dásně proti zubnímu kameni.

99
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Brit Care Dog Functional Snack Dental 150 g

50141040

Úvod

Pamlsek Dog Functional Snack Dental od značky Brit Care představuje chutnou svačinku pro vašeho psa. Díky obsahu rozmarýnu, hřebíčku a řas chrání zuby a dásně proti zubnímu kameni. Jeho hlavní složkou je jelení maso, které je dobrým zdrojem bílkovin bohatých na minerály – železo a zinek. Železo působí proti chudokrevnosti a zinek je nezbytný pro imunitní systém. Dále se ve snacku nacházejí laktobacily, fulvinové kyseliny a extrakt z cukrového melounu. Lactobacily udržují zdravou střevní mikroflóru, fulvinové kyseliny pomáhají vstřebat živiny v organismu a extrakt z melounu je významný pro své antioxidační účinky. Doplněk stravy s kolagenem pomáhá udržet vašeho psa v dobré kondici.

Hlavní vlastnosti:

  • chutný snack s jelením masem
  • chrání dutinu ústní před zubním kamenem
  • bohatý zdroj vitaminů a minerálu
  • lactobacily udržují střevní mikroflóru
  • kolagen regeneruje pohybový aparát

Dávkování

Pamlsek dávejte svému psovi denně za odměnu při výcviku nebo jako pamlsek během společných chvilek v průběhu dne.


Složení

Dehydrovaný jelen (26 %), dýně (20 %), červená čočka (16 %), zeleninový škrob tekutý (14 %), jelení protein* (8 %), šťáva z jelena* (5 %), kolagen* (4 %), sušená mořská řasa kelpa (3,5 %), sušený rozmarýn (1 %), lososový olej (1 %), kyselina fulvová (0,5 %), hexametafosforečnan sodný (0,4 %), sušená šalvěj (0,3 %), sušený hřebíček (0,2 %), minerály, výtažek z cukrového melounu (0,01 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buněk/kg). *hydrolyzováno.

Bez obilovin & bez brambor.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.