Doplňkové krmivo

Brit Care Dog Functional Snack Mineral Puppy 150 g

Značka: BRIT CARE
Produktová řada: Dog Snack
5.0

Dog Functional Snack Mineral Puppy od značky Brit Care představuje kvalitní zdroj snadno stravitelného proteinu s vynikající chutí. Se šunkou a kelpou.

95
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Brit Care Dog Functional Snack Mineral Puppy 150 g

50141044

Úvod

Dog Functional Snack Mineral Puppy od značky Brit Care představuje kvalitní zdroj snadno stravitelného proteinu s vynikající chutí. Pamlsek obsahuje šunku, kelpu a optimální množství vitaminů pro zdravý růst. Kelpa dodává tělu důležité minerály a stopové prvky, které jsou nezbytné pro zářivou srst a celkovou vitalitu. Obsažené fulvinové kyseliny urychlují vstřebávání aktivních látek v organismu a extrakt z melounu je významný pro své antioxidační účinky. Kolagen podporuje správnou funkci pohybového aparátu. Je vhodný i pro březí a kojící feny. 

Hlavní vlastnosti:

  • funkční pamlsek pro štěňata i březí feny
  • dodává tělu potřebné vitaminy a minerály
  • bohatý zdroj bílkovin
  • zajišťuje optimální růst štěňat
  • kolagen regeneruje pohybový aparát

Dávkování

Pamlsek dávejte svému psovi denně za odměnu při výcviku nebo během společných chvilek v průběhu dne.


Složení

Dehydrovaná šunka (26 %), dýně (22 %), červená čočka (16 %), zeleninový škrob tekutý (14 %), lososový protein* (8 %), lososová šťáva* (5 %), kolagen* (4 %), vaječné skořápky (1,2 %), sušená mořská řasa kelpa (1 %), montmorillonit (1 %), lososový olej (1 %), kyselina fulvová (0,5 %), minerály, výtažek z cukrového melounu (0,01 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buněk/kg). *hydrolyzováno.

Bez obilovin & bez brambor.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.