Kompletní krmivo

Brit Care Kitten Milk 250 g

Značka: BRIT CARE
Produktová řada: Kitten Milk
5.0

Kitten Milk od značky Brit Care je krmná směs pro novorozená koťata, březí a kojící kočky a pro kočky v rekonvalescenci. Obsahuje hodnotné kolostrum.

289
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Brit Care Kitten Milk 250 g

50141048

Úvod

Kitten Milk od značky Brit Care je krmná směs pro novorozená koťata, březí a kojící kočky a pro kočky v rekonvalescenci. Mléko poskytuje kompletní výživu pro novorozená osiřelá koťata, přispívá k jejich zdraví a vitalitě. Zároveň také podporuje laktaci u kojících koček a dodává nezbytné živiny kočkám v rekonvalescenci. Obsahuje kolostrum – první mateřské mléko koček, které je nabité prospěšnými látkami, vitaminy a minerály. Je velmi chutné a plnohodnotně nahradí kotěcí výživu od narození až k přechodu na granule či jinou stravu.

Hlavní vlastnosti:

  • plnohodnotná výživa pro koťata, kojící kočky i kočky v rekonvalescenci
  • obsahuje kolostrum, vitaminy, minerály a probiotika
  • přispívá ke zdraví a vitalitě

Použití

Pečlivě smíchejte 1 díl sušeného mléka a 3 díly teplé vody (40 – 45 °C) a podávajte po vychladnutí na tělesnou teplotu (35 – 38 °C). Na každé krmení připravte vždy čerstvé mléko a vždy používejte čistou misku nebo lahev na krmení. Vysoce kvalitní mléčná náhražka (podávaná z lahve) zabezpečuje krmení koťat bez zažívacích problémů. Doporučenou denní dávku rozdělte do menších porcí během dne (viz. krmná tabulka).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.