Kompletní krmivo

Brit Care Puppy Milk 500 g

Značka: BRIT CARE
Produktová řada: Puppy Milk

Puppy Milk od značky Brit Care je krmná směs pro novorozená štěňata, březí a kojící feny a pro psy v rekonvalescenci. Obsahuje vitaminy, minerály a probiotika.

Velikost balení
465
Doprava zdarma

O produktu: Brit Care Puppy Milk 500 g

50141051

Úvod

Puppy Milk od značky Brit Care je krmná směs pro novorozená štěňata, březí a kojící feny a pro psy v rekonvalescenci. Poskytuje kompletní výživu štěňat přispívá k jejich zdraví, vitalitě a správnému vývoji. Zároveň také podporuje laktaci u kojících fen a dodává nezbytné živiny psům v rekonvalescenci. Je nabité prospěšnými látkami, vitaminy a minerály. Působí příznivě na trávicí systém štěňat a podporuje jejich imunitu. Mléko je obohaceno o probiotika, která pomáhají udržovat správnou rovnováhu střevní mikroflóry a snižují rizika poruchy trávení. Neobsahuje škrob, protože štěňata nevylučují dostatek amylázy (enzym), aby jej mohly štěpit. Je velmi chutné a představuje plnohodnotnou výživu v prvních týdnech, než přejdete na granule či jinou stravu.

Hlavní vlastnosti:

  • plnohodnotná výživa pro štěňata, kojící feny i psy v rekonvalescenci
  • obsahuje živiny, vitaminy, minerály a probiotika
  • přispívá ke zdraví a vitalitě

Dávkování

Pro přípravu mléčné náhražky smíchejte jeden díl Brit Care Puppy Milk a tři díly teplé pitné vody (40–45 °C) a nechejte zchladnout na teplotu mateřského těla (38–39 °C). Každou krmnou dávku vždy připravujte z čerstvého mléka do umyté a čisté lahve. Vysoce kvalitní mléčná náhražka (podávaná z lahve) zabezpečuje krmení štěňat bez zažívacích problémů. Doporučenou denní dávku rozdělte do menších porcí během dne dle tabulky na obalu. První týden života štěňat je třeba krmit 10–12x denně. Postupně se četnost krmení snižuje na 4–5 za den, což se dodržuje i několik dalších týdnů po přechodu na pevnou stravu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.