Kosmetika

Old Spice Footballer Captain dárková sada pro muže

Značka: OLD SPICE

Old Spice Footballer Captain dárková sada pro muže se dvěma deodoranty a sprchovým gelem řady Captain v pánské kosmetické tašce.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Old Spice Footballer Captain dárková sada pro muže

50141353

Úvod

Nejlepší dárek pro moderního muže! Obdarovaný v balíčku najde kosmetickou tašku od Old Spice naplněnou přípravky řady Captain s tóny vody a citrusů, a to tuhý deodorant, deodorant ve spreji a sprchový gel. Tašku na toaletní potřeby muži ocení při sportovním tréninku nebo na cestách. Moderní vůně pro muže Captain je nejlépe hodnocená vůně značky Old Spice (na základě průzkumu mezi parfémy předních konkurentů, 121 mužů, Velká Británie 2021), a tak zaručeně potěší!

Obsah sady:

  • tuhý deodorant Old Spice Captain 50 ml
  • deodorant ve spreji Old Spice Captain 150 ml
  • sprchový gel Old Spice Captain 250 m
  • kosmetická taška Old Spice

Upozornění

Tělový deodorant ve spreji: Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. UCHOVÁVEJTE MIMO DOSAH DĚTÍ. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Nevdechovat. Používejte pouze v souladu s návodem na použití. Neaplikujte na podrážděnou nebo poškozenou kůži. Při příznacích podráždění přestaňte výrobek používat. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.