Doplněk stravy

Chevron Nutrition Tribulus 600 mg 90 % saponinů 150 tablet

Produktová řada: Sport line

Chevron Nutrition Tribulus 600 mg 90 % saponinů obsahují kotvičník, který podporuje hormonální aktivitu, zvyšuje tělový a svalový tonus a příliv energie.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Chevron Nutrition Tribulus 600 mg 90 % saponinů 150 tablet

50140464

Úvod

Tribulus terrestris neboli kotvičník zemní je rostlina známá pro svůj pozitivní vliv na mužské libido – přispívá k dobré funkci reprodukčního systému a podporuje hormonální aktivitu, zvyšuje tělový a svalový tonus a příliv energie. Tablety Tribulus 600 mg 90 % saponinů od Chevron Nutrition jsou určeny jak sportovcům, kteří usilují o zlepšení fyzických výkonů za účelem nárůstu svalové hmoty, tak mužům nespokojeným se svou sexuální výkonností. Přípravek je doplněný zinkem v biologicky dobře dostupné chelátové formě a organickým selenem.

Aktivní látky v přípravku Tribulus 600 mg 90 % saponinů

  • Tribulus terrestris podporuje hormonální aktivitu a funkci reprodukčního systému, zvyšuje tělový a svalový tonus a příliv energie
  • zinek podporuje metabolismus sacharidů, syntézu bílkovin, ovlivňuje také hladinu testosteronu a přispívá k normální plodnosti a reprodukci, působí jako antioxidant
  • selen je antioxidant, přispívá k normální spermatogenezi, přispívá k normální činnosti štítné žlázy
  • černý pepř působí jako antioxidant a podporuje dobré trávení
  • kotvičník, selen a zinek podporují normální funkce imunitního systému

Dávkování

  • Za optimální se považuje dávka v rozmezí 250 – 1 500 mg za den.
  • Začněte s nižšími dávkami, suplementujte po dobu jednoho měsíce a sledujte, jak se cítíte. Poté buď pokračujte v zajetém dávkování nebo dávku zvyšte.
  • Svou denní dávku rozdělte na dvě části: První půlku užijte ráno a druhou si dejte těsně před spaním.
  • Tablety lze užívat s jídlem i na lačno.

Složení

Kotvičník zemní (Tribulus terestris), protispékavá látka: fosforečnan vápenatý (E341), plnidlo mikrokrystalická celulóza (E460), bisglycinát zinečnatý, protispékavá látka: stearan hořečnatý (E470b), selen - organická forma produkovaná kvasinkami, extrakt z černého pepře.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Před konzumací tohoto doplňku se vždy poraďte se svým ošetřujícím lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Nekonzumujte a pokud bezpečnostní těsnění pod víčkem je poškozené nebo chybí. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.