Doplněk stravy

Chevron Nutrition Omega 3 + Vitamin E 1000 mg 150 kapslí

Produktová řada: Sport line

Chevron Nutrition Omega 3 + Vitamin E obsahuje kvalitní rybí olej s obsahem EPA a DHA, které přispívají k normální činnosti mozku, a také dělají dobře našemu srdci.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Chevron Nutrition Omega 3 + Vitamin E 1000 mg 150 kapslí

50140466

Úvod

Kapsle Chevron Nutrition Omega 3 + Vitamin E obsahují vysoce kvalitní olej ryb ze studených mořských vod. Ten je bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin omega-3 EPA a DHA, které přispívají k normální činnosti mozku*, a také dělají dobře našemu srdci**. Produkt je obohacen o vitamin E, který slouží jako antioxidant a chrání buňky před účinky volných radikálů. Přípravek je vhodný pro všechny věkové skupiny – děti, dospělé i seniory.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje omega-3 mastné kyseliny
  • DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku*
  • DHA přispívá k udržení normálního stavu zraku*
  • EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce**
  • vitamin E působí jako antioxidant

Dávkování

Užívejte 1-2 kapsle denně vždy po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Rybí olej, kyselina eikosapentaenová (EPA), kyselina dokosahexaenová (DHA), vitamin E (D-alfa tokoferol), hovězí želatina (12 % vody, hovězí základ), glycerol, čištěná voda. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Užití tohoto produktu konzultujte předem se svým lékařem. Výrobek není určen pro těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Nekonzumujte a pokud bezpečnostní těsnění pod víčkem je poškozené nebo chybí. Uchovávejte mimo dosah dětí!

*Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně. **Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg EPA a DHA denně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.