Dentální hygiena

Truelife AquaFloss Station O300 Ozone ústní sprcha

Značka: TRUELIFE

Pečujte důsledně o mezizubní prostory pomocí ústní sprchy Truelife AquaFloss Station O300 s funkcí ozonizace vody. Stanice nabízí 6 trysek, 10 úrovní tlaku a nádržku na vodu o objemu 600 ml.

*Při nákupu nad 1999 Kč sleva 20 % *Při nákupu vybraných produktů značky Truelife v minimální hodnotě 1999 Kč vč. DPH získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
2 999
Doprava zdarma

O produktu: Truelife AquaFloss Station O300 Ozone ústní sprcha

50140122

Úvod

Ústní sprchy představují moderní způsob péče o mezizubní prostory a dásně. TrueLife AquaFloss Station O300 vám pomůže s dokonalou dentální hygienou, prevencí zubních kazů i nemocí dásní. Velkorysá nádržka na vodu o objemu 600 ml, 6 trysek (4 druhy), otočná hlavice a volba síly tlaku vám zajistí péči přesně podle vašich potřeb. Dentální hygiena pomocí proudu vody je mnohem snazší a šetrnější, než čištění pomocí zubní nitě a mezizubních kartáčků, které navíc musíte pravidelně dokupovat. Díky technologii StreamTrue® zubní sprcha odstraní až 99 % zubního plaku a vyčistí vaše zuby tak, jak to samotný kartáček nikdy nedokáže. Technologie OzoneTrue® navíc sterilizuje vodu v nádržce, což zaručuje skutečně hygienické čištění.

Truelife AquaFloss Station O300 Ozone ústní sprcha5

Funkce ozonizace vody, deset úrovní tlaku a velký výběr trysek

TrueLife AquaFloss Station O300 Ozone díky speciálně vyvinuté technologii OzoneTrue® nabízí možnost ozonizace vody v nádržce ústní sprchy. Při ozonizaci jsou z vody účinně odstraněny bakterie, viry, chlor, amoniak, těžké kovy, mangan a jiné nežádoucí látky. Tryska mísí vzduch s vodou, a pod tlakem jej vhání do mezizubních prostorů, aby odstranila plak a jiné nečistoty. Na výběr máte deset úrovní tlaku od 30 do 125 PSI, takže čištění může být jak mimořádně efektivní, tak mimořádně komfortní. Součástí balení je 6 trysek (3× Standard, 1× Orthodontic, 1× Periodontal, 1× Dental Plaque), které navíc snadno uložíte do praktického pouzdra přímo na stanici.

obr

Intuitivní ovládání a snadná manipulace

Ovládání na nádržce je přehledné a intuitivní, tlak můžete měnit i během čištění. Hlavice trysky snadno dosáhne i do hůře přístupných míst, je totiž otočná o 360°. Vašemu pohodlí pak napomáhá i to, že přímo na trysce najdete tlačítko pro přerušení čištění. Můžete tak nejdřív v klidu nasměrovat hlavici, a teprve poté proud spustit. Se správnou dobou čištění vám pomůže automatický časovač, který po 3 minutách sprchu automaticky vypne. Vše, co potřebujete vědět o průběhu čištění, se zobrazuje na přehledném LCD displeji.

Hlavní vlastnosti:

  • 10 úrovní tlaku (30–125 PSI)
  • 6 trysek v balení
  • volitelná funkce ozonizace vody v nádržce
  • nádržka na vodu 600 ml
  • voděodolnost IPX4
  • síťové napájení
  • časovač na 3 minuty
  • snadné plnění, ovládání i údržba

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.