Kosmetika

Orlane Paris Supradose retinolový koncentrát 30 ml

Produktová řada: Supradose
5.0

Orlane Paris Supradose retinolový koncentrát působí ve svrchních i hlubších vrstvách pleti. Vypíná pokožku, redukuje vrásky a pigmentové skvrny.

1 090
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Orlane Paris Supradose retinolový koncentrát 30 ml

50140168

Úvod

Retinolový koncentrát Orlane Paris Supradose je výzva! Tento kosmetický skvost je jako stvořený pro každou ženu, která si chce zachovat mladistvý vzhled. Při kontaktu pokožky s retinolem dojde k přeměně na kyselinu retinovou, což je aktivní forma vitaminu A. Ta podporuje produkci nového kolagenu a elastinu a pomáhá urychlit proces obnovy pleti. Sérum působí ve svrchních i hlubších vrstvách pleti. Díky pravidelnému používání dojde k vypnutí pokožky, redukci vrásek a pigmentových skvrn. Kyselina retinová rovněž čistí póry a upravuje aktivitu mazových žláz, které jsou příčinou vzniku nedokonalostí.

Orlane –⁠ Supradose - koncentráty, které zvyšují účinky pleťové kosmetiky

Řada koncentrovaných přípravků, které uspokojí specifické potřeby stárnoucí pleti. Tyto koncentráty jsou plné čistých aktivních složek naměřených s farmaceutickou přesností tak, aby přinášely uživatelkám maximální efekt. Nová technologie otevírá dveře kosmetické péče šité na míru pro každý typ pleti. Přidáním těchto aktivních složek do obvyklých krémů se posílí jejich účinnost.

Hlavní vlastnosti:

  • vypíná pleť a redukuje známky stárnutí
  • redukuje pigmentové skvrny
  • urychluje proces obnovy pleti

Použití

Doporučujeme 28 denní kúru s aplikací koncentrátu každý druhý večer. Poté dle potřeb vaší pleti. Smíchejte 1-2 kapky s pleťovým krémem, nebo 2-3 kapky přímo na obličej před nanesením séra nebo krému.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.