Kosmetika

Orlane Paris Supradose hyaluronový koncentrát 30 ml

Produktová řada: Supradose

Orlane Paris Supradose hyaluronový koncentrát hloubkově hydratuje pleť, navrací jí elasticitu a redukuje vrásky a drobné linky.

1 090
Doprava zdarma

O produktu: Orlane Paris Supradose hyaluronový koncentrát 30 ml

50140173

Úvod

Hyaluronový koncentrát proti stárnutí Orlane Paris Supradose hloubkově hydratuje pleť, navrací jí elasticitu a redukuje vrásky. Zamiluje si jej každá žena, která touží po mladistvém a svěžím vzhledu. Dobrou službu vám udělá například v horkém létě, kdy udržuje optimální vlhkost pokožky, nebo pokud cítíte, že je vaše pleť vysušená. V každé kapce séra se ukrývá správná koncentrace kyseliny hyaluronové, a proto spolehlivě navrací pleti ztracenou elasticitu a jas.

Orlane –⁠ Supradose - koncentráty, které zvyšují účinky pleťové kosmetiky

Řada koncentrovaných přípravků, které uspokojí specifické potřeby stárnoucí pleti. Tyto koncentráty jsou plné čistých aktivních složek naměřených s farmaceutickou přesností tak, aby přinášely uživatelkám maximální efekt. Nová technologie otevírá dveře kosmetické péče šité na míru pro každý typ pleti. Přidáním těchto aktivních složek do obvyklých krémů se posílí jejich účinnost.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje pleť
  • vyplňuje vrásky a drobné linky
  • působí proti předčasnému stárnutí
  • zpevňuje a udržuje pleť elastickou
  • dokonale rozjasňuje pleť

Použití

Smíchejte 1 až 2 kapky s pleťovým krémem nebo aplikujte 2 až 3 kapky přímo na obličej před nanesením séra či krému.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.