Kosmetika

Orlane Paris Anagenese oční krém 15 ml

Produktová řada: Anagenese

Orlane Paris Anagenese oční krém s inovativním složením viditelně omlazuje oční partie, redukuje vrásky a navrací mladistvý vzhled.

925
Doprava zdarma

O produktu: Orlane Paris Anagenese oční krém 15 ml

50140205

Úvod

Oči jsou oknem do duše. Právě v jejich okolí je pokožka křehká a nejvíce náchylná k projevům stárnutí nebo únavy. Dopřejte si luxusní a intenzivní péči v podobě očního anti-aging krému Orlane Paris Anagenese Essential Time-Fighting Eye Care. Tento hedvábně lehký krém viditelně omlazuje a rozjasňuje oční partie a redukuje vrásky.

Řada Orlane Anagenese - spolehlivý pomocník v boji s časem

Řada Orlane Anagenese je postavena na moderních vědeckých poznatcích v oblasti kosmetiky zaměřené na potřeby stárnoucí pleti. Tato prêt-à-porter kosmetika je určena ženám 25+, které si chtějí zachovat svůj mladistvý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • omlazuje a regeneruje oční partie
  • redukuje vrásky a oční linky
  • hloubkově vyživuje pokožku

Použití

Aplikujte ráno nebo večer na důkladně odlíčené oční okolí. Oční krém je vhodné doplnit dalšími kosmetickými přípravky z řady Anagenese.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.