Kosmetika

Gillette Series Gel na holení + krém dárková sada pro muže

Značka: GILLETTE
Produktová řada: Series

Gillette Series Gel na holení + krém dárková sada pro muže s obsahem gelu na holení a krému po holení Gillette Sensitive Skin. Oba přípravky se hodí pro citlivou pokožku.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Gillette Series Gel na holení + krém dárková sada pro muže

50141345

Úvod

Hladké a snadné oholení od začátku až do konce v pánské dárkové sadě Gillette Series Gel na holení + krém potěší pod vánočním stromkem každého muže. V sadě najdete gel na holení Gillette Sensitive Skin (200 ml) s komplexem Ultra Comfort, který ochlazuje a zklidňuje pleť a chrání ji před podrážděním. Dalším přípravkem je krém po holení Gillette Sensitive Skin (50 ml), jenž čerstvě oholenou pokožku hydratuje a zklidňuje.

Hlavní vlastnosti:

  • zklidňuje, chrání a hydratuje během holení
  • vhodný pro citlivou pokožku
  • potěší jako vánoční dárek

Upozornění

Gel na holení: Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C/122°F. Uchovávejte mimo dosah dětí. 5,6 % hmotnosti náplně je hořlavých. Krém po holení: Zamezte styku s očima. Při zasažení okamžitě důkladně vypláchněte vodou. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.