Kosmetika

Old Spice Alpinist Whitewater dárková sada pro muže

Značka: OLD SPICE

Old Spice Alpinist Whitewater dárková sada pro muže obsahuje tuhý deodorant, deodorant ve spreji a sprchový gel pro řady Whitewater.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Old Spice Alpinist Whitewater dárková sada pro muže

50141349

Úvod

Dárková sada Alpinist od Old Spice obsahuje tuhý deodorant, deodorant ve spreji a sprchový gel pro řady Whitewater. Tyto toaletní potřeby jsou zabalené v úhledné kartonové krabičce s designem Alpinist, z níž je možné si vyrobit domino. Jak? Vystříhejte hrací kameny ze stran krabičky a můžete začít s hrou! Kosmetické přípravky z této dárkové sady se pyšní mužnou vůní Whitewater s osvěžujícími tóny limetky.

Obsah sady:

  • tuhý deodorant Whitewater 50 ml
  • deodorant ve spreji Whitewater 150 ml
  • sprchový gel Whitewater 250 ml

Upozornění

Tělový deodorant ve spreji: Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. UCHOVÁVEJTE MIMO DOSAH DĚTÍ. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Nevdechovat. Používejte pouze v souladu s návodem na použití. Neaplikujte na podrážděnou nebo poškozenou kůži. Při příznacích podráždění přestaňte výrobek používat. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.