Kosmetika

Old Spice Pirate Whitewater dárková sada s kartami

Značka: OLD SPICE

Old Spice Pirate Whitewater dárková sada s kartami, dvěma deodoranty, sprchovým gelem a vodou po holení řady Whitewater potěší každého muže bez ohledu na věk.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Old Spice Pirate Whitewater dárková sada s kartami

50141351

Úvod

Potěšte svého partnera, tatínka nebo kamaráda dárkovou sadou Old Spice Pirate Whitewater. Obdarovaný v ní najde přípravky řady Whitewater s limetkovou vůní, a to tuhý deodorant, deodorant ve spreji, sprchový gel pro muže a vodu po holení spolu s ikonickou sadou hracích karet Old Spice. Toaletní potřeby jsou ukryté v pirátské kartonové krabičce Old Spice s magnetickým uzávěrem, která se dá opakovaně použít.

Sada obsahuje:

  • tuhý deodorant Whitewater 50 ml
  • deodorant ve spreji Whitewater 150 ml
  • sprchový gel Whitewater 250 ml
  • voda po holení Whitewater 100 ml
  • hrací karty Old Spice Whitewater

Upozornění

Tělový deodorant ve spreji: Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. UCHOVÁVEJTE MIMO DOSAH DĚTÍ. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Nevdechovat. Používejte pouze v souladu s návodem na použití. Neaplikujte na podrážděnou nebo poškozenou kůži. Při příznacích podráždění přestaňte výrobek používat. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.