Kosmetika

Old Spice Red Knight dárková sada pro muže

Značka: OLD SPICE

Old Spice Red Knight dárková sada pro muže s obsahem dvou deodorantů a hracích karet. Potěší jako dárek muže činu, a to v každém věku.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Old Spice Red Knight dárková sada pro muže

50141352

Úvod

Dárková sada pro muže Old Spice Red Knight ukrytá v praktické kosmetické taštičce Old Spice obsahuje tuhý deodorant a deodorant ve spreji spolu s hracími kartami Old Spice. Praktická kosmetická taška Old Spice s kapsou na zip dobře poslouží na cestách, při sportu a dalších rytířských aktech. Deodorant Red Knight je obohacený o hořčík a zajišťuje 48hodinovou ochranu proti zápachu potu, kterou doplňuje nádherná mužná vůně s tóny svěžího červeného ovoce a dřeva.

Obsah sady:

  • tuhý dodorant Old Spice Red Knight 50 ml
  • deodorant ve spreji Old Spice Red Knight 150 ml
  • hrací karty Old Spice

Upozornění

Tělový deodorant ve spreji: Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. UCHOVÁVEJTE MIMO DOSAH DĚTÍ. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Nevdechovat. Používejte pouze v souladu s návodem na použití. Neaplikujte na podrážděnou nebo poškozenou kůži. Při příznacích podráždění přestaňte výrobek používat. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.