Doplněk stravy

LAPRAK AKUT 60 tobolek

Značka: LAPRAK

LAPRAK AKUT s Ginkgo bilobou a vitaminy B6 a B12 je určený k podpoře nervového systému a lepšímu prokrvení se zaměřením na oblast ruky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: LAPRAK AKUT 60 tobolek

50139226

Úvod

Doplněk stravy LAPRAK AKUT je určený k podpoře nervového systému a lepšímu prokrvení tkání se zaměřením na oblast ruky 1,2,3,4. Obsahuje výtažek z listů z Ginkgo biloby, který má příznivý vliv na periferní oběhový systém, a vitaminy B6 a B12, které přispívají k normální funkci nervového systému.

Aktivní látky v přípravku LAPRAK AKUT

  • chmel otáčivý (Humulus lupulus1 – podporuje normální činnost nervové soustavy
  • jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba2 – podporuje periferní oběhový systém
  • vitamin B6 (pyridoxin) 3 – přispívá k normální činnosti nervové soustavy
  • vitamin B12 (kyanokobalamin) 4 – přispívá k normální činnosti nervové soustavy
  • pomerančovník (Citrus aurantium) – podporuje relaxaci
  • skořice (Cinnamomum cassia), ostropestřec mariánský (Silybum marianum) – působí jako antioxidanty

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tobolku. Pro dosažení vyšší účinnosti je možné krátkodobě (7-14 dnů) užívat 2 tobolky denně. Užívejte pouze celé tobolky. Zapijte dostatečným množstvím vody. Vhodné k dlouhodobějšímu užívání.


Složení

Extrakt z šištic chmele otáčivého (Humulus lupulus), extrakt z pomerančovníku (Citrus aurantium), extrakt z kůry skořice (Cinnamomum cassia), extrakt z červeného zázvoru (Zingiber offi cinale var. rubrum), extrakt ostropestřce mariánského (Silybum marianum), extrakt z listů jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamin B12 (kyanokobalamin), protispékavá látka: stearan hořečnatý, uhličitan vápenatý; tobolka: želatina; nosič: mannitol.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ginkgo biloba může snižovat srážlivost krve. Není určeno dětem. Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Užívání současně s léky pouze po konzultaci s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.