Doplněk stravy

Profi Imuno + Enzym 45 tobolek + 45 tablet

Přípravek Profi Imuno + Enzym obsahují komplex proteolytických enzymů + extrakty z bylin, které podporují imunitní systém a přispívají k vitalitě a dobré kondici.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

939

Cena za 100 g: 727,91 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 250 Kč.

O produktu: Profi Imuno + Enzym 45 tobolek + 45 tablet

50141056

Úvod

Přípravek Profi Imuno + Enzym byl vyvinut ve spolupráci s odborníky ČR pro podporu organizmu v zátěžových obdobích. Tobolky v první dóze obsahují extrakty z bylin, které podporují imunitní systém1, přispívají k vitalitě a dobré kondici2. Komplex proteolytických enzymů a rutinu ve druhé dóze má formu enterosolventních tablet, které rozpouští svůj obal až ve střevě a chrání tak obsažené enzymy před inaktivací v kyselém prostředí žaludku.

Aktivní látky v ranní dávce

  • Ženšen (Panax ginseng)1,2 přispívá k celkové odolnosti organismu vůči únavě, fyzické a psychické zátěži. Podporuje vytrvalost, kondici a vitalitu.
  • Třapatka nachová (Echinacea purpurea)1 podporuje imunitu a přispívá ke správné funkci dolních močových cest.
  • Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.
  • Zinek přispívá k normální funkci imunitního systému, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.
  • Hlíva ústřičná obsahuje řadu vitaminů, stopové prvky, enzymy, steroly, aminokyseliny, monosacharidy či polysacharidy zvláště pak betaglukany.
  • Kurkumin je extrakt získaný z oddenku kurkumovníku dlouhého (Curcuma longa), který mimo jiné přispívá k dobré funkci kloubů.
  • Extrakt piperin (z plodů černého pepře – Piper nigrum) podporuje vstřebávání kurkuminu.
  • Česnek podporuje imunitní systém a přispívá k normální činnosti kardiovaskulární soustavy.

Aktivní látky ve večerní dávce

  • Bromelain, papain, trypsin a chymotrypsin: Bromelain je enzym získávaný ze stonků ananasu, papain se extrahuje z papáji, trypsin a chymotrypsin patří mezi trávicí enzymy. Společně se tyto přírodní enzymy řadí mezi enzymy proteolytické, které pomáhají v organismu štěpit bílkoviny.
  • Rutin je rostlinný bioflavonoidní glykosid. Jeho známým zdrojem je pohanka obecná, ale nachází se také v ovoci či zelenině.

Co jsou to enzymy?

Enzymy jsou látky bílkovinné povahy, které se přirozeně vyskytují ve všech živých organismech a mají katalytickou funkci – zahajují většinu biochemických procesů a zvyšují jejich rychlost. V lidském těle se nacházejí tisíce enzymů, které jsou pro jeho fungování nezbytné. Proteolytické enzymy pomáhají v organismu rozkládat a štěpit bílkoviny. Účastní se v těle například trávení, procesů látkové výměny, odstraňování starých a nepotřebných buněk a tkání a procesů regenerace.


Dávkování

Z 1. dózy (ranní dávka) užívejte 1 tobolku ráno nejlépe během jídla, ze 2. dózy (večerní dávka) 1 tobolku večer vždy nalačno, nejlépe 30 minut před jídlem nebo alespoň 2 hodiny po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Lze užívat 2-4 měsíce bez přerušení.


Složení

Složení 1 tobolky IMUNO (1. dóza): nosič (sójový olej), korejský ženšen 200 mg, (Panax ginseng, extrakt z kořene standardizovaný na obsah ginsenosidu 5 %), zahuštovadlo (hydroxypropylester škrobu), zvlhčující látka,  (glycerol), betaglukan z kvasnic 100 mg, L-askorbát vápenatý (vitamin C 100 mg, 125 % RHP*), kurkuma dlouhá 106 mg (Curcuma longa, extrakt z kořene standardizovaný na obsah kurkuminu 95 %), třapatka nachová 100 mg (Echinacea purpurea, extrakt 10:1 z nadzemní části byliny), hlíva ústřičná 100 mg (Pleurotus ostreatus, extrakt 16:1, obsah betaglukanu 18 %, polysacharidu 40 %), želírující látka (karagenan), voda, oxid zinečnatý (zinek 15 mg, 150 % RHP*), stabilizátor (lecitiny), pepřovník černý 10,5 mg (Piper nigrum, extrakt 50:1 z plodu, obsah piperinu 95 %), barvivo (oxidy železa), česnekový olej 2 mg (extrakt 500:1 z česneku setého Allium sativum). * RHP = denní referenční hodnota příjmu.

Složení 1 tablety ENZYM (2. dóza): plnidla (hydrogenfosforecnan vápenatý bezvodý, mikroskrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa), bromelain (2 400 GDU / g) 200 mg, papain (6 000 PU / mg) 134 mg, rutin 100 mg, stabilizátor (sodná sůl karboxymethylcelulosy), potahová látka (lešticí látky ethylcelulosa, polyvinylalkohol a alginan sodný, protispékavá látka talek, zvlhčující látka polyethylenglykol, stabilizátor hydroxid amonný, triglyceridy, emulgátory mastné kyseliny a polysorbát 80), protispékavé látky (mastné kyseliny, hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemicitý koloidní), trypsin / chymotrypsin (trypsin 2 000 USP U / mg, chymotrypsin 400 USP U / mg) 5 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek přípravku. Přípravek je obvykle velmi dobře snášen, ojediněle se při užívání může vyskytnout nevýrazná změna konzistence barvy a zápachu stolice. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.