Doplněk stravy

GS Merilin original 60 tablet

Značka: GS

GS Merilin original je přírodní přípravek nové generace pro ženy v menopauze, které z jakéhokoliv důvodu nemohou nebo nechtějí užívat hormonální přípravky.

NAVÍC GS Extra Strong Multivitamin 30 tablet Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC GS Extra Strong Multivitamin 30 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.
539

Cena za 1 kus: 8,98 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GS Merilin original 60 tablet

50141136

Úvod

GS Merilin original je přírodní přípravek nové generace pro ženy v menopauze, které z jakéhokoliv důvodu nemohou nebo nechtějí užívat hormonální přípravky. Nové, 2x silnější složení je založeno na cenných látkách pocházejících z přírody, jejichž účinnost je ověřena klinickými studiemi. Obsahuje vitaminy, minerální látky a extrakty z rostlin, které pomáhají udržet tělesný * i duševní komfort ** v období menopauzy. Vitamin D3, hořčík a vápník přispívají k udržení dobrého stavu kostí. Vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity.

Aktivní látky v přípravku GS Merilin original

  • ploštičník hroznatý * působí na všechny fyziologické projevy menopauzy
  • drmek a šácholan * přispívají ke komfortu v období menopauzy
  • indický ženšen ** (vitánie snodárná) podporuje vitalitu, má příznivý vliv na duševní zdraví a podporuje odolnost vůči stresu
  • vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • vitamin D3, hořčík a vápník přispívají k udržení dobrého stavu kostí

Hlavní vlastnosti

  • nové, 2x silnější složení
  • komfortní dávkování – pouze 1 tableta denně
  • lze užívat dlouhodobě

Dávkování

Užívejte pravidelně 1x denně 1 tabletu. Doporučená doba užívání je alespoň 2 měsíce – příznivý efekt můžete očekávat nejdříve po 4-6 týdnech užívání. Přípravek lze užívat dlouhodobě a není nutné zařazovat přestávky po uplynutí nějakého času. 


Složení

Plnidla (celulóza, maltodextrin), uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, extrakt z šácholanu, extrakt z vitánie, extrakt z drmku, extrakt z ploštičníku, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), potahovací látky (hydroxypropylmethylcelulóza, mastek), pyridoxin hydrochlorid, cholekalciferol. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.    


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. V případě podezření na jaterní onemocnění přípravek neužívejte a vyhledejte lékaře. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.