Doplněk stravy

GS Merilin original 60 tablet

Značka: GS

GS Merilin original je přírodní přípravek nové generace pro ženy v menopauze, které z jakéhokoliv důvodu nemohou nebo nechtějí užívat hormonální přípravky.

485

Cena za 1 kus: 8,08 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: GS Merilin original 60 tablet

50141136

Úvod

GS Merilin original je přírodní přípravek nové generace pro ženy v menopauze, které z jakéhokoliv důvodu nemohou nebo nechtějí užívat hormonální přípravky. Nové, 2x silnější složení je založeno na cenných látkách pocházejících z přírody, jejichž účinnost je ověřena klinickými studiemi. Obsahuje vitaminy, minerální látky a extrakty z rostlin, které pomáhají udržet tělesný * i duševní komfort ** v období menopauzy. Vitamin D3, hořčík a vápník přispívají k udržení dobrého stavu kostí. Vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity.

Aktivní látky v přípravku GS Merilin original

  • ploštičník hroznatý * působí na všechny fyziologické projevy menopauzy
  • drmek a šácholan * přispívají ke komfortu v období menopauzy
  • indický ženšen ** (vitánie snodárná) podporuje vitalitu, má příznivý vliv na duševní zdraví a podporuje odolnost vůči stresu
  • vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • vitamin D3, hořčík a vápník přispívají k udržení dobrého stavu kostí

Hlavní vlastnosti

  • nové, 2x silnější složení
  • komfortní dávkování – pouze 1 tableta denně
  • lze užívat dlouhodobě

Dávkování

Užívejte pravidelně 1x denně 1 tabletu. Doporučená doba užívání je alespoň 2 měsíce – příznivý efekt můžete očekávat nejdříve po 4-6 týdnech užívání. Přípravek lze užívat dlouhodobě a není nutné zařazovat přestávky po uplynutí nějakého času. 


Složení

Plnidla (celulóza, maltodextrin), uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, extrakt z šácholanu, extrakt z vitánie, extrakt z drmku, extrakt z ploštičníku, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), potahovací látky (hydroxypropylmethylcelulóza, mastek), pyridoxin hydrochlorid, cholekalciferol. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.    


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. V případě podezření na jaterní onemocnění přípravek neužívejte a vyhledejte lékaře. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.