Dentální hygiena

Oral-B Vitality PRO XD103 White elektrický zubní kartáček +Oral-B zubní pasta PRO-REPAIR 75 ml

Značka: ORAL-B

Mimořádně důslednému vyčištění napomáhají oscilačně-rotační pohyby a inovativní 2D technologie kartáčku Oral-B Vitality PRO ještě více podpoří efektivitu celého čištění.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Oral-B Vitality PRO XD103 White elektrický zubní kartáček +Oral-B zubní pasta PRO-REPAIR 75 ml

50141260

Úvod

Zubní kartáček Oral-B Vitality PRO 103 ve výhodném balení se zubní pastou Oral-B PRO-REPAIR se perfektně postarají o čistotu vašich zubů – elektrický kartáček odstraňuje až o 100 % více plaku více než manuální kartáček. Mimořádně důslednému vyčištění napomáhají oscilačně-rotační pohyby a inovativní 2D technologie ještě více podpoří efektivitu celého čištění. Kartáček je osazený známou a oblíbenou hlavicí Sensi UltraThin s extra měkkými, mimořádně tenkými vlákny, jež je ideální pro osoby s citlivými zuby a dásněmi. 

Přizpůsobí se každému uživateli

Kartáček Oral-B Vitality PRO disponuje praktickým časovačem na 4× 30 sekund, abyste se jednotlivým kvadrantům svých úst věnovali stejně dlouho a čištění ani nešidili, ani nepřeháněli. Vybírat můžete ze 3 čisticích programů: denní čištění, jemný a super jemný. Zubní lékaři doporučují vyměňovat kartáčkovou hlavu každé tři měsíce, aby bylo čištění stále účinné. Vlákna Oral-B vyblednou podle způsobu používání ze zelené na žlutou, čímž ukazují, kdy je třeba kartáčkovou hlavu vyměnit.

Hlavní vlastnosti:

  • 2D systém čištění zubů s oscilačně-rotačními pohyby
  • 3 čisticí režimy: denní, jemný a super jemný
  • extra měkká vlákna hlavice
  • časovač na 4x30 sekund
  • blednoucí vlákna upozorní na nutnost výměny hlavice
  • výdrž baterie: až 10 dní

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.